LSK-sjefen fortviler etter tapet for AaFK: – Ikke godt nok forberedt

Lillestrøm-treneren var misfornøyd med det meste etter 1-3 mot Aalesund.
fotball

AALESUND-LILLESTRØM 3–1

Det meste gikk galt for Lillestrøm i Ålesund.

Før kampen var skikkelig i gang lå bortelaget under 0-1, og 0-2 og 0-3 kom rett før - og rett etter pause. Samtidig brant Lillestrøm noen feite sjanser til å spille seg inn igjen i kampen.

– I dag er vi ikke godt nok forberedt. Vi slipper inn mål på verst tenkelige tidspunkt, erkjenner Lillestrøms trener Arne Erlandsen.

For dårlig i begge ender

– Vi er altfor dårlige bakover. I dag slapp vi til seks-sju sjanser, og det er for mye på dette nivået. Men samtidig så skaper vi vel fem-seks sjanser selv også. Noe mer enn det kan vi ikke forvente på bortebane, sier Erlandsen.

Flere av målsjansene Lillestrøm fikk var av den feite sorten. Michael Skoda hadde to gigantsjanser, nærmest for åpent mål greide han først å sette ballen over mål i første omgang, og deretter utenfor mål like etter pause.

Trener Erlandsen er ikke ute etter å finne syndebukker.

– Det har vært litt av det samme i fire serierunder. Vi skaper mange sjanser, men får ikke ballen i mål. Samtidig er det ikke bare spissene sin skyld. Vi gjør ikke det vi skal. Det er for store avstander i laget og vi spiller for lite direkte i lengderetningen. Samtidig kan vi heller ikke slippe til sjanser som i dag, sier en skuffet Erlandsen.