24SPOerbi_overgangsvindu01.jpg

24SPOerbi_overgangsvindu01.jpg

Linnes om ryktene: - Jeg vet ikke mer enn dere

Martin Linnes vil eller kan ikke bekrefte at han er på vei fra Molde FK til FC Nürnberg.

Dagbladet meldte onsdag at MFK-backen snart kan bli lagkamerat med Even Hovland i den tyske klubben, som spiller i 2. Bundesliga.

— Jeg vet ikke mer enn dere om dette, det er alt jeg kan si, var kommentaren fra Martin Linnes til Rbnett etter torsdagens MFK-trening på Lubbenesbanen.

To kamper til?

Hans agent, Jim Solbakken, ville heller ikke bekrefte overgangen overfor Dagbladetonsdag, men uttalte dette:

– Vi holder på å bestemme fremtiden hans i disse dager. Det er nok ikke lenge til noe er klart.

Et salg av landslagsbacken denne sommeren har vært ventet, og i MFK-land spekuleres det nå i om Linnes drar når kvalifiseringskampene mot Dinamo Zagreb er unnagjort om to uker.

— Du skal ikke se bort fra at jeg spiller mot Dinamo Zagreb, nei, var det kryptiske svaret fra Linnes på det spørsmålet.

Høiland avventer

Onsdag ble det også meldt at Tommy Høiland kan være aktuell for gamleklubben Viking. Rogalendingen er på utgående kontrakt i MFK denne sesongen.

Tommy Høiland er ønsket i Viking. Her varmer han opp før Moldes kamp mot Sarpsborg i august 2014.

Tommy Høiland er ønsket i Viking. Her varmer han opp før Moldes kamp mot Sarpsborg i august 2014. Foto: NTB SCANPIX

— Jeg har hørt om interesse fra flere klubber, men det stresser jeg ikke med. Jeg tenker bare på å prestere for Molde, sa spissen etter torsdagens treningsøkt.Han har heller ikke diskutert en mulig forlengelse av kontrakten med MFK. - Nå er vi inne i en periode med mange viktige kamper, og konsentrerer oss om det. Siden det skal inn en ny trener etter sesongen er det vel naturlig at han også får vurdere om han vil ha meg med videre, sa Høiland.