MK-trener slutter

Trener-Hansen vil heller være dommer-Hansen etter årets sesong.

hansen  Foto: Jan-Erik Stiland

fotball

— Jeg ønsker å vise NFF at jeg vil satse som dommer, og det er rett og slett umulig å kombinere med trenergjerningen, forklarer Tore Hansen.

Han legger til at styret i MK har vært klar over problematikken en god stund, og at han aldri har lagt skjul på ønsket om å bli toppdommer overfor arbeidsgiveren.

— Jeg ble mer eller mindre kastet inn i treneryrket som assistenten til Alan Kershaw. Da han ble sagt opp, var alternativene ikke store med tom klubbkasse. Dermed har jeg trådt til som en hjelpeløsning for klubben i en vanskelig periode, fortsetter han.

Med MK i samme avdeling som alle de andre lokale klubbene på Sørlandet, har Hansen måtte reise langt for å få dømme. Nå vil han frigjøre tid til å kunne dømme mer.

- Det går ikke å prioritere begge deler like høyt, og jeg har aldri lagt skjul på at jeg vil satse på en dommerkarriere. Samtidig har jeg fullt fokus på å bidra til at MK også neste sesong spiller i 2. divisjon. Blodet mitt er grønt. Det kan jeg sverge på , sier en engasjert Hansen.

Diskusjonsforum

Treneren har fått masse pepper på klubbens diskusjonsforum da Lindesnes Avis lørdag fortalte at treneren slutter, og at han skal ta ut flere uker pappa-permisjon i løpet av høstsesongen.

- Jeg bryr meg ingen verdens ting om hva de skriver der inne. Det er bare en gjeng med sofasittere som slenger ut meningene sine. Når de da er basert på feilsitater i lokalavisen, blir det bare enda verre , fortsetter Hansen.

Han viser til at det ble skrevet at han i tillegg til to uker permisjon rundt fødselen, også skulle ta ut åtte uker til i høst.

— Jeg må selvfølgelig være tilstede for familien min rundt fødselen. Ut over det vil jeg så godt det lar seg gjøre stille opp for MK for at vi skal klare å holde oss i divisjonen. Med de hensyn som et nytt familiemedlem krever, legger han til.

Det kan bli en tøff jobb for laget som for øyeblikket ligger på nedrykksplass.