Melder forfall til Drillo

Tre mann meldte i dag forfall til kampen mot Tyskland.

ÅLESUND 20081112:AaFKs Tor Hogne Aarøy jubler etter sin tredje scoring under den avgjørende kvalifiseringskampen for eliteserien i fotball mellom Aalesund og Sogndal på Color Line Stadion i Ålesund onsdag kveld.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX   Foto: Scanpix

fotball

NFF opplyste i dag i en pressemelding at Børre Steenslid og Daniel Fredheim Holm har meldt forfall til privatlandskampen mot Tyskland neste uke.

I tillegg skulle Tor Hogne Aarøy reist til Oslo i kveld, men også han har kansellert turen. Årsaken er at samboeren venter parets andre barn. Og Aarøy holder fast ved det han tidligere har sagt – fødsel går foran landslaget.

– Jeg reiser ikke, bekrefter Aarøy overfor Sunnmørsposten ved 15-tida søndag.

Det er fortsatt en liten, marginal mulighet for at Aarøy slutter seg til troppen mandag morgen. Men den sjansen ser Aarøy som liten.

– Dersom det har skjedd noe før klokka 17.00 i dag (søndag red. merk) så er det en liten mulighet for at jeg kan rekke flyet mandag morgen. Men det ser jeg som helt usannsynlig, sa Aarøy til Sunnmørsposten søndag ettermiddag. Da var klokka 15.00. – Hvordan oppleves dette for deg?

– Det er et helt greit valg for min del. Litt surt, selvsagt, å måtte melde forfall når du først får muligheten og jeg ikke får prøvd meg når jeg først er blitt tatt ut. Det skulle selvsagt vært en litt annen timing på dette, men det får jeg ikke gjort noe med nå. Valget er tatt og jeg får bare håpe at jeg får muligheten igjen, sier Tor Hogne Aarøy.

AaFK-spissen var for første gang tatt ut på landslaget, og det var ventet at han skulle få sin debut i privatlandskampen mot Tyskland i Dusseldorf onsdag kveld.

Drillo har kalt inn Erik Nevland som erstatter for Fredheim Holm, og dermed teller den norske troppen 18 mann. Landslaget reiser til Tyskland mandag, og skal ha sin første fellestrening mandag kveld.