Molde-spiss: - Det er bare å gratulere Helland med landslagsuttaket

Tommy Høiland mener at Pål André Helland kan vente seg plass i Per-Mathias Høgmos neste tropp.

MOLDE (RBnett): – Jeg så at han allerede er på fornavn med Høgmo, så det er bare å legge inn årene og gratulere med landslagsuttaket, sier Moldes tremålsscorer mot Start, før onsdagens møte med Lillestrøm.

Selv så er ikke landslaget noe han går og tenker spesielt mye på. Søndagens tweet var i aller høyeste grad skrevet med et glimt i øyet.

– Jeg skal prøve å prestere for Molde og forhåpentligvis kan vi gi Rosenborg kamp om gullet, sier Høiland. Men at Rosenborg allerede har vunnet gullet, det står han fast på.

– Jeg har fått mer spilletid nå enn de tidligere sesongene. Og noen scoringer hjelper på selvtillitten. Det er veldig gøy, sier Høiland, som mener han ikke er i toppfom enda.

– Jeg håper det blir flere mål. Det viktigste er at vi vinner og kan ta innpå Rosenborg. Det viktigste er tre poeng, svarer han på spørsmålet om det flere mål når han onsdag møter Lillestrøm på Åråsen.

Spissen var i fjor på utlån i Lillestrøm, men lite spilletid gjør at han kaller det et mislykket opphold. Store utskiftninger i LSK-troppen gjør at han heller ikke har forventninger til at fjorårets gjesteopptreden der gir ham et stort konkurransefortrinn i onsdagens møte.

Lillestrøm-Molde starter 18.00, og sendes direkte på radio 1FM.