Nå forsvinner denne hårmanken

Til og med Tom Huddlestone scoret på marerittdag for Riises Fulham.

Tom Huddlestone har vært en viktig brikke for overraskelseslaget Hull denne sesongen.  Foto: NTB SCANPIX

fotball

Hull har levert over forventning i årets Premier League-sesong, men det vekker likevel oppsikt at de nyopprykkede tigrene scoret hele seks mål hjemme mot John Arne Riises Fulham lørdag.

Det tilsvarer nemlig over en fjerdedel av Hulls målkonto denne sesongen. I tillegg hadde Fulham fått et oppsving etter at Rene Meuilensteen erstattet Martin Jol som manager.

Dagens øyeblikk var kanskje da bursdagsbarnet Tom Huddlestone banket inn et langskudd etter 67 minutter. Huddlestone hadde nemlig ikke scoret siden hans mål for Tottenham mot Arsenal i 2011. Derfor lovet han at han ikke ville klippe håret før sitt neste mål.

Han feiret lørdagens nettkjenning med å utføre klippebevegelser mot sin imponerende manke, før han gjennomførte en symbolsk hårklipp ved sidelinjen, assistert av støtteapparatet.

— Beste prestasjonen jeg har sett

Manager Steve Bruce ga også Huddlestone mye av æren for storseieren.

- Tom Huddlestone har ventet på det målet. Jeg har sett noen flott individuelle prestasjoner, men jeg har aldri sett noe så utrolig som det han produserte i dag. Alle andre bar fruktene av det. sier Bruce ifølge BBC.

Det stod utrolig nok 0-0 til pause. Allerede etter fire minutter av den andre omgangen scoret imidlertid Ahmed Elmohamady. Lillestrøm-spiller Robert Koren to ganger, mens nevnte Huddlestone, Chris Boyd og Matt Fryatt fullførte kalasseieren.

Den tar Steve Bruces lag opp til en 10. plass. Fulham er imidlertid nå under streken, med sine 16 poeng på 19 kamper.

Fulham-manager Rene Meulensteen ble overrasket over sprekken.

— Jeg er sjokkert. Jeg vet ikke om det var noe i teen. Jeg så ikke det komme, og spillerne så det ikke komme, sier Meulensteen til BBC.

John Arne Riise spilte hele kampen for London-klubben lørdag.