Nest-Sotra fikk en uvanlig oppladning på oppgjøret mot Aalesund. Laget presterte å levere feil lagoppstilling. Nest-Sotra fikk en uvanlig oppladning på oppgjøret mot Aalesund. Laget presterte å levere feil lagoppstilling. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Nest-Sotra leverte feil lagoppstilling – spiller straffet med suspensjon

Nest-Sotra leverte feil lagoppstilling i forkant av 1.-divisjonskampen mot Aalesund. Som straff fikk de en spiller suspendert fra kampen.

Det var Bergensavisen som gjorde lagene og Norges Fotballforbund oppmerksom på feilen 40 minutter før kampstart.

– Dette er en stygg, stygg sak for oss. Dette er en feil som ikke skal skje, sa sportssjef Arve Haukeland i Nest-Sotra til BA.

Den utsendte journalisten fra BA fant flere åpenbare feil i den innsendte lagoppstillingen. Blant annet var en spiller som ikke var i troppen med. Jonas Hestetun, som egentlig skulle starte kampen, var ifølge den opprinnelige lagoppstillingen plassert på benken.

– Vi var fire mann som så på lagoppstillingen uten å oppdage feilen. Lagoppstillingen er signert, men ingen har fått med seg feilen, fortsatte Haukeland.

Hestetun fikk til slutt lov til å starte på bekostning av at Mats Songve, som Hesteun skulle erstatte i startelleveren, ble suspendert til kampen og plassert på tribunen.

Lee Rochester Sørensen var oppført i den opprinnelige kamptroppen som innbytter, men var fjernet i den korrigerte troppen.