Ny podkast: AaFK-spilleren var livredd for Celtic-legenden: – Han var helt gal

PODKAST: Holmbert Fridjonsson snakker ut om hvordan det var å trene med Celtic-legenden Scott Brown og Liverpool-bautaen Virgil van Dijk.

Holmbert Fridjonsson (fra venstre) forteller hvordan det var å dele garderobe med Celtic-legenden Scott Brown.  Foto: NTB Scanpix / Reuters

fotball

Hør den ferske podkasten nederst i saken.

Denne gangen er det Holmbert Fridjonsson som er ukens gjest i podkasten Sunnmørsball, som er produsert av Sunnmørsposten. Den islandske spissen og Tarjei Omenås forteller om hvordan det er å være på treningsleir, der det skjer mye rart utenfor treningsfeltet.

Fridjonsson tar oss også tilbake til tiden da han ble hentet til Celtic i januar i 2014. Det var mildt sagt en spesiell opplevelse å være i samme garderoben som Celtic-legenden Scott Brown.

Tarjei Omenås, Holmbert Fridjonsson og Kristian Stenerud var med i den siste utgaven av podkasten Sunnmørsball.   Foto: Tarjei Omenås

– I gardroben var han en klovn, en som fant på mye gøy. Han var litt over alt. Men når det var treninger og kamper, så var han helt gal, sier Fridjonsson i podkasten.

Islendingen er også åpen på at det var en tabbe å gå til Celtic den gangen. Han burde heller ha gått til Heracles i Nederland, som også ville hente den høyreiste spissen.