Landslagsspiller klar for AaFK

David Olafsson (23) har signert en treårskontakt.

David Olafsson er klar for AaFK.  Foto: Marius Simensen

fotball

Venstrebacken David Olafsson var i forrige måned på prøvespill i AaFK, og gjorde sine saker så godt at Lars Bohinen ønsket å hente ham.

Breidablik avviste flere bud fra AaFK og sa at også andre klubber var interessert, men nå er han klar for klubben på en treårskontrakt.

23-åringen fikk sin A-landslagsdebut for Island i januar, da han fikk spilletid mot Estland.

– Jeg er virkelig glad for å komme hit, jeg har vært her en uke og blitt kjent med klubben og byen og setter pris på det jeg har sett så langt. Det er en fin gruppe med spillere med høyt nivå på treningsfeltet. Nå satser jeg på å få hjelp av mine islandske kompiser til å tilpasse meg enda bedre i klubben og byen. Jeg ser fram til å vise meg fram på fotballbanen og vise mine kvaliteter, sier Olafsson til aafk.no

Bohinen er også godt fornøyd med å ha islendingen på plass.

– David ga et meget positivt inntrykk da han var hos oss, og vi har sett ham i kamp både på island og på landslaget. Hamrén er også begeistret for David, så vi er i godt selskap. David har fysikk, han har bra fart og han har en presis venstrefot. Han vil konkurrere både på vingbacken og på midtstopperplass, men vi håper først og fremst at han skal komme i posisjon til å fore spissene våre med gode innlegg.