Premier League-stjernen etter kraniebruddet: - Jeg er heldig som er i live

Hull-spiller Ryan Mason har for første gang uttalt seg etter den stygge hodesmellen.

Ryan Mason pådro seg kraniebrudd i denne duellen med Chelseas Gary Cahill.  Foto: AP

fotball

Mason (25) gikk ned for telling etter en hodeduell med Chelsea-kaptein Gary Cahill i seriekampen på Stamford Bridge forrige helg. Midtbanespilleren ble liggende på gresset i nesten ti minutter. Han ble deretter fraktet bort med båre, og senere samme kveld ble han operert etter et kraniebrudd.

Etter å ha blitt skrevet ut fra sykehuset på mandag, tok Mason til Twitter tirsdag kveld for å takke for støtten han og familien har fått siden hodesmellen.

– Det har vært en følelsesmessig berg- og dalbane og jeg føler meg heldig som er i live, men jeg er også glad for å si at jeg hviler og restituerer hjemme, skriver Mason.

Overveldende støtte

Videre takker han familien og forloveden Rachel for å ha hjulpet han gjennom den traumatiske tiden, men understreker også hvor mye han setter pris på alle støttemeldingene i sosiale medier.

– At så mange har sendt meg meldinger, spesielt støtten fra Hull City og Tottenham, i tillegg til støtten fra folk rundt omkring i verden, har vært overveldende. Hver eneste melding har gitt meg styrke og jeg kan ikke fortelle dere hvor mye det betyr for meg, skriver lagkameraten til Markus Henriksen, Adama Diomande og Omar Elabdellaoui.

Slik markerte Tottenhams spillere sin støtte til Ryan Mason før FA-cup-oppgjøret mot Wycombe i helgen.  Foto: Reuters

Tar en dag av gangen

– Til slutt vil jeg gi en spesiell takk til legene i Hull og Chelsea og selvfølgelig den fantastiske hjelpen jeg har fått fra de ansatte på St. Mary’s Sykehus under mitt opphold der.

Når, og om, han kommer tilbake på fotballbanen, er fortsatt usikkert.

– Nå vil jeg ta hver dag som det kommer og fokusere på å bli helt frisk, avslutter han.