Skal ha avslått bud på nesten 13 millioner for Grytebust

Sten Grytebust er het i Danmark. I vinter skal Odense ha takket nei til et bud på nesten 13 millioner for landslagskeeperen.

ETTERTRAKTET: Sten Grytebust blir sett på som en av Superligaens beste keepere.Sten Grytebust er heit i Danmark.   Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

fotball

Det er danske BT som erfarer at Brøndby skal ha forsøkt å hente Sten Grytebust fra ligarivalen i vinter.

Brøndby skal ha vært villige til å betale over 10 millioner danske kroner, som tilsvarer snaut 13 millioner norske kroner.

– Det er riktig at vi i 11. time i vinter fikk inn et bud som vi endte med å takke nei til, bekrefter OB-sportsdirektør Jesper Hansen til BT.

La inn nytt bud

Selv om Brøndby fikk avslått budet sitt på Grytebust i vinter, skal interessen fortsatt være til stede.

Nylig skal klubben ha lagt inn et nytt bud, men denne gang har ikke Brøndby like hastverk og budet skal ha vært omtrent halvert. Odense skal igjen ha sagt nei.

Ifølge BT skal Odense ha forventninger om å få minst 7,5 millioner danske kroner for Grytebust i denne omgang. Grytebust har kontrakt med Odense ut neste sesong.

– Vi vet vi har en god keeper som har ambisjoner om å komme seg til en større klubb. Det har vært henvendelser fra forskjellige klubber, men ikke noe som har vært interessant nok for oss, sier Jesper Hansen.

Ifølge Hansen handler det om å finne en god klub, en god pris og en god erstatter før Grytebust får lov til å forlate klubben.

Sten Grytebust har ikke besvart Sunnmørspostens henvendelser hittil søndag.