Solskjær med «to lag» mot KBK?

MFK-trener Ole Gunnar Solskjær stiller med bortimot dobbelt sett med spillere i søndagens treningskamp mot KBK i Kristiansund.

Trener Erling Moe på treningsfeltet sammen med Björn Bergmann Sigurdarson, Andreas Linde, Vegard Forren og Fredrik Brustad.  Foto: ERIK BIRKELAND

fotball

Molde (Rbnett): – Det kan hende at vi bytter alle som starter kampen underveis. Etter ferien er det viktig å få spillerne i kampmodus igjen. Det betyr alltid litt ekstra å få på seg kampdrakta, selv om det bare er en treningskamp, sier Solskjær.

Nysignerte Vegard Forren og den sengalisiske prøvespilleren Ibrahima Wadji får spilletid. Det får også andrekeeper Mathias Eriksen Rabnmark. – Jeg vil gjerne gi dem minst 45 minutter, men vi får vurdere det underveis.

Ruben Gabrielsen er ennå ikke friskmeldt og Mattias Moström er heller ikke helt kampklar ennå – selv om han deltar i stadig flere av spillsekvensene på trening. Joona Toivio, Babacar Sarr og Amidou Diop har ikke vært med på de første treningsøktene denne uka – førstnevnte på grunn av barnedåp, de to sistnevnte har hatt noen ekstra reisedager i ferien.

– Vi trenger denne gjennomkjøringa foran neste søndags kamp i Tromsø. Den innleder ei tøff uke, med cupkampen mot Haugesund borte påfølgende onsdag og seriekampen mot Rosenborg hjemme lørdag. Jeg venter et Tromsø-lag med kraftig mobilisering og ny entusiasme etter ferien og trenerskiftet. Jeg har vært med på slike «snuoperasjoner» selv, og vet hvilken effekt det kan gi, sier MFK-treneren.

Kampen kan du se direkte på Rbnett (for abonnenter) søndag klokka 13.