Start-spiller aktuell for Sandnes Ulf

Start er i ferd med å slippe midtstopperen Tapio Heikkilä (27). Sandnes Ulf er blant klubbene som skal være aktuelle for finnen.

Tapio Heikkilä har spilt 55 av 60 seriekamper for Start de to sesongene han har vært der. Nå kan Sandnes Ulf bli hans neste arbeidsgiver.  Foto: Tor Erik Schrøder, NTB scanpix

fotball

Trener Bengt Sæternes er lite snakkesalig og vil ikke uttale seg om saken, men understreker at klubben ikke har for mye å gå på dersom det oppstår skader i forsvaret.

Daglig leder Tom Rune Espedal sier til Aftenbladet at det ikke er noe konkret å melde.

Men etter det Fædrelandsvennen kjenner til skal Sandnes Ulf være den mest aktuelle klubben for Heikkilä. Det har lenge vært klart at midtstopperen ikke har vært i fremtidsplanene på Sør Arena.

Tapio Heikkilä kom til Start foran 2016-sesongen. Han spilte samtlige seriekamper og scoret to mål da laget rykket ned samme år.

Forrige sesong var han på banen i 25 av 30 seriekamper da sørlendingene ble nummer to i 1. divisjon og rykket opp igjen.

Etter at Start fikk inn nye investorer og startet sin store satsing i fjor høst, har flere spillere i klubben blitt til overs.

Nylig kom nederlenderen Niels Vorthoren fra Start til Sandnes Ulf. Nå kan altså Tapio Heikkilä følge etter.

– Det jeg kan si er at Heikkilä har tilbud fra flere klubber, og at vi forventer at han tar en beslutning innen kort tid, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen i Start.

Spilleren selv ønsker ikke å uttale seg om saken.