Tottenham rotet bort seieren på overtid - Wembley-forbannelsen fortsetter

Tottenham har bare vunnet to av tolv kamper på Wembley. Søndag ble det 1-1 mot Burnley.

Tottenham fortsetter å slite på Wembley, og Harry Kane har fortsatt ikke scoret et Premier League-mål i august.   Foto: Tim Ireland / TT / NTB Scanpix

fotball

Wembley er lagets hjemmearena mens de venter på at nye White Hart Lane er ferdigstilt. Så langt har den nye hjemmearenaen langt fra vært noen suksess.

Dele Alli sendte Tottenham i føringen fire minutter etter pause. Burnley klarte aldri å klarere vekk en corner, og hvasse Alli var ikke vond å be. På overtid utlignet Burnley da nykommeren Chris Wood utnyttet pasningen fra Robbie Brady på beste vis.

– Det føles ikke så bra på grunn av måten vi slapp inn det siste målet. Det er fotball. Det var en tøff kamp og vanskelig for oss å spille. Vi må være rolige, jobbe hardt og være mer fokusert til slutten av kampen, sa Tottenham-manager Mauricio Pochettino til Sky Sports.

Hjemmelaget Tottenham spilte en svak kamp, og det tok aldri fyr Englands nasjonalarena. 1.-omgangen var drepende kjedelig, men hjemmefansen fikk blod på tann etter Tottenhams scoring. Laget hadde flere muligheter til å punktere kampen, men benyttet dem ikke. Det var ikke direkte ufortjent da Burnley pirket inn utligningen. Vertene var satt under press i de siste fem minuttene.

Pochettino hinter også til at det fort kan komme inn noen nye fjes de neste dagene, før overgangsvinduet lukkes.

– Vi jobber med å få mer kvalitet inn i troppen. Det er rykter i media. Jeg føler meg sikker på at vi vil få inn minimum tre. Vi får se hva som skjer de neste dagene.

(©NTB/100 % Sport)