Tyske ultras skapte kaos under treningskamp i Sverige

Kampen ble avbrutt etter kasting av bengalske lys.

BRÅK: Supportere stormer banen under treningskampen i Stockholm.  Foto: Digitalsport

fotball

Vennskapskampen mellom Union Berlin og Djurgården ble utsatt lørdag, etter at tilreisende tyske supportere skapte kaos på Tele2 Arena i Stockholm.

Unions ultra-supporterne kom seg forbi sikkerhetsvaktene, og beleiret gressmatten. Supporterne kastet blant annet bengalske lys på gressmatten.

Ifølge Expressen begynte det hele med at Djurgården-fansen løftet opp effekter fra Dynamo Berlin, Unions argeste rivaler. Den gesten førte til sinne blant Unions supportere, som svarte med å storme banen.

Politiet var forberedt på at noe kunne skje.

— Vi hadde forhåndsinformasjon om at noe slikt kunne skje, sier Pontus Sandulf på Stockholm-politiets kommunikasjonssentral til Expressen.

— Det er ingen alvorlige skader. En tysk supporter er skadet, og vi har også fått rapporter om at en Djurgården-supporter har fått nesen skadet, sier Sandulf.

Etter at situasjonen roet seg startet kampen, men den ble avbrutt da et bengalsk lys ble kastet i nærheten av Unions keeper i det 73. minutt. Da tok spillerne hverandre i hendene og gikk i garderoben. Da var stillingen 1-1. Se hendelsen her! (ekstern lenke)

URO: Politiet hadde sin fulle hyre med å hanskes med situasjonen.  Foto: Digitalsport

VAKTHOLD: Politi på indre bane holder supporterne under oppsikt.  Foto: Digitalsport