UEFA åpner sak mot Manchester United for å komme for sent

Kamp ble forsinket.

Manchester United var for sent på plass på Old Trafford i forkant av tirsdagens mesterligakamp mot Valencia. UEFA har åpnet sak mot den engelske storklubben.   Foto: Jon Super / AP / NTB scanpix

fotball

Manchester United sliter for tiden. I tillegg til svake resultater risikerer klubben å bli straffet for at tirsdagens mesterligakamp ble fem minutter forsinket.

Trafikkork mellom Uniteds laghotell og Old Trafford var årsaken til at hjemmeoppgjøret mot Valencia ble utsatt med noen minutter.

José Mourinhos spillere og støtteapparat var først på plass 40 minutter før avspark. Det er for sent i henhold til regelverket, og Det europeiske fotballforbundet (UEFA) har ingen planer om å la United slippe unna med det.

Onsdag åpnet UEFA sak mot den engelske storklubben. 18. oktober blir det avgjort hva slags straff United eventuelt får.

Det var ikke bare turen til stadion som ble problematisk for Manchester United tirsdag kveld. Rødtrøyene greide aldri å bryte ned spanske Valencia og spilte 0-0.

Mourinhos lag trøbler fælt om dagen. United har kun vunnet én av fem hjemmekamper så langt i høst. I Premier League er klubben allerede ni poeng bak tabelltoppen, mens det forrige uke ble ligacupexit i hjemmemøter med Derby fra nivå to.

(©NTB)