En fornøyd Trond Fredriksen, flankert av to like fornøyde unggutter. Anders Waagan til venstre, Jørgen Hatlehol til høyre. Nå er de «proffer»! En fornøyd Trond Fredriksen, flankert av to like fornøyde unggutter. Anders Waagan til venstre, Jørgen Hatlehol til høyre. Nå er de «proffer»! Foto: AaFK.no

Unggutter signerte for AaFK

Spiss og høyreback klare for Aalesund.

16-årige Anders Waagan leverte en nærmest sensasjonelt god sesong for AaFK 2 i årets 3. divisjon, med hele 20 seriemål. Men han sto uten kontrakt etter årets sesong. Det gjør han ikke nå. Fredag signerte spissen nemlig proffkontrakt med AaFK.

– Anders har tatt store steg siden han meldte overgang fra 6. divisjonsklubben Ravn sommeren 2014. Han har rukket å bli landslagsspiller (G16) og en målmaskin i 3. divisjon, og nå håper vi at han vil blomstre i AaFK, sier A-lagstrener Trond Fredriksen.

- Jeg synes det er utrolig kjekt å signere for AaFK. Det er noe jeg har drømt om lenge. Nå er målet å få meg noen minutter i eliteserien neste år, sier Waagan fra Skodje.

19-årige Jørgen Hatlehol har også signert proffkontrakt med AaFK, gjeldende ut 2018. Han var fast på AaFK 2 i år, og har allerede trent mye med A-laget og sittet på benken i eliteserien.

– En fotballklok spiller, som har satt seg i posisjon til å etablere seg som en eliteseriespiller på sikt, sier Fredriksen om høyrebacken