Varsler "rush" av frisparkmål

Pål André Hellands venstrebein er brennhett.

NYTT FRISPARKMÅL: Helland scoret på sitt andre frispark for året mot AIK. 

fotball

— Når har jeg to frisparkmål på tre kamper. Fortsetter det sånn, blir det tjue mål i løpet av en sesong med tretti kamper. Det skulle holde i massevis det, sier Helland og gliser.

Avtale med treneren

24-åringen forteller at han har en stående avtale med assistent-trener Bård Wiggen .

SE INTERVJU MED «PERRY»:

— Frispark i så gode posisjoner skal i mål. Og jeg har bedt Bård Wiggen sjekke om motstanderne pleier å hoppe når de står i mur. Når det er så nærme, så gjør de nemlig ofte det. Men denne gangen gjorde AIK-spillerne det enkelt for meg, for jeg hørte at de sa til hverandre at de måtte hoppe. Og da var det bare å få den langs bakken, sier Helland.

Mye involvert

Helland startet kampen på høyre kant, og føler han kom bra fra det til tross for en litt uvant posisjon.

CHIBUIKE BLE TOMÅLSSCORER:

— Det var ikke så kant-vennlige forhold. Det var veldig tørt i gresset, og ballen lugget litt. Det ble mye ”klem og springing”, men noen kamper er sånn også. Da får man bare ta den jobben. Men det viktigste som kant, er å være involvert i sjanser og mål. Og det føler jeg at alle vi tre på topp var, sier han.

I Nils Arne-ånd

At Rosenborg til slutt puttet flere mål enn det Molde klarte mot AIK, synes Helland passet perfekt.

NILS ARNE EGGEN HYLLER CHIBUIKE:

OG DORSIN HÅPER HAN BLIR:

— Jeg regner med at maset fra media om at vi ikke scorer stilner litt nå. Spesielt i og med at Molde slo dem 4-1, og at AIK er et bra lag – Da er det er greit å få statuert et eksempel og score mange mål og vinne stort. Det var en kamp i god Nils Arne-ånd, sier han.

Relaterte saker: