Zlatan får livvakter utenfor hjemmet etter Paris-terroren

Fransk storklubb gjør en rekke grep for å beskytte stjernespillere.

EKSTRA SIKKERHET: Zlatan Ibrahimovic og kona Helena Zeger får sikkerhetsvakter utenfor deres hjem i Paris etter terrorangrepet sist fredag.  Foto: Reuters

fotball

For én uke siden ble Paris rammet av et omfattende terrorangrep. Fotballens nasjonalarena Stade de France var et av åstedene for angrepet.

Til helgen sparkes den franske klubbfotballen i gang igjen, og storklubben Paris Saint-Germain gjør en rekke grep for å beskytte spillerne.

Har leid et helt hotell

Klubben har satt ut sikkerhetsvakter utenfor hjemmene til stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva og David Luiz. Det melder l'Equipe, ifølge Aftonbladet.

— Om en spiller vil ha beskyttelse eller terapi er det en selvfølge at klubben tilbyr dette, sier en kilde i klubben til l'Equipe.

PSGs treningsanlegg beskyttes nå av ti bevæpnede vakter, og det er satt på plass flere sikkerhetstiltak rundt klubbens bortekamp mot Lorient lørdag.

Klubben har leid et helt hotell som vil bli bevoktet av lokalt politi. Avisen skriver også at det vil være en svært grundig sikkerhetskontroll på flyplassen.

Neste helg spiller PSG sin første hjemmekamp siden terrorangrepet. Da er Troyes motstander.

Det tragiske terrorangrepet skjedde samtidig som Frankrike spilte vennskapskamp mot Tyskland forrige fredag. To terrorister sprengte seg selv i luften utenfor anlegget. Dernest fortsatte angrepet i andre deler av Paris. Totalt 129 personer er bekreftet drept i seks forskjellige angrep.

  • Få alt det siste om Paris-terroren her.