Karlsen forlater Hødd til fordel for Brattvåg

Tirsdag spilte Michael Karlsen de siste ti minutta i Hødds 1-0 seier mot Kristiansund. Onsdag skrev spissen under for Brattvåg.

BRATTVÅG-KLAR: Michael Karlsen skrev onsdag under for Brattvåg på en kontrakt ut 2016- sesongen. Det betyr at 26-åringen er spilleklart til hjemmekampen mot RBK2 mandag. Foto: Rolf Hansen 

2. divisjon

Kontrakten med 2. divisjonslaget strekker seg ut 2016, men 26-åringen utelukker ikke at karrieren i gult og blått kan bli lengre enn som så.

– Jeg hadde tilbud fra Ranheim, men der ville jeg trolig fått samme jokerrolle som i Hødd. For meg er det viktig å spille mye fotball, og da var Brattvåg et enkelt valg. Jeg stortrives på Sunnmøre, og er åpen for å bli lengre i Brattvåg, innleder Karlsen.

Berg og dalbane

Karlsen er dobbel Norgesmester med Rosenborg og Hødd, og står med en G19-landskamp tilbake i 2009.

Karrieren har gått opp og ned, der den første sesongen i Hødd gjorde han til toppscorer med 17 mål i 2011-sesongen.

Etter det har kraftspissen slitt med å slå til i OBOS, men har scoret en del i både 2. og 3. divisjon.

26-åringen er med sin fysikk en god boksspiller, men også en angriper som trives i mellomrommet.

Svært fornøyd

Nå er han klar for å bidra til ståplass for Brattvåg i 2. divisjon.

– Det er en meget spennende spillergruppe som holder et høyt nivå, og jeg har svært lyst til å gjøre mitt for at vi havner blant de syv beste, runder Michael Karlsen av.

Brattvåg-trener Per Gidlund er svært fornøyd med å ha Karlsen på plass, og utelukker ikke flere forsterkninger før august er forbi.

– Jeg har alltid likt Michael som spiller, og da han ble tilgjengelig, var det en spiss jeg ønsket å få til klubben. Vi jobber med å få inn en kantspiller uten at noe er klart der. Det blir en lang og tøff høst, som vil kreve at vi har god bredde i stallen, sier Brattvåg-trener Per Gidlund.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
2. divisjon