Han synes tapet til Herd-guttene var så ufortjent at han kom bort å beklaget til hver enkelt spiller for at laget hans vant kampen på golden goal.

Tilbake

Før kampen var Herd ved godt mot, tross den dramatiske hendelsen dagen i forveien der de ble slått og sparket av russiske spillere fra laget Cosmos under en kamp. Cosmos ble utvist fra Norway Cup av NFF.

– Vi klarte å la være å tenke så mye på det som skjedde i går. Under kampen klarte vi å fokusere skikkelig og spilte veldig bra som lag, sier Roger Glavee-Geo.

Skuffet

Tross bra spill var det en gjeng med svært skuffede Herd-spillere som forlot Ekebergsletta i går etter å ha tapt 2–3 i kvartfinalen mot Trio.

– Det føles ikke bra i det hele tatt. Vi hadde mange sjanser som vi burde ha satt. Vi spilte veldig bra og hadde maks uflaks med at vi ikke fikk ballene i mål, sier Roger Glavee-Geo som sto for begge Herd sine mål.

Han gir likevel ikke opp, og har allerede satt seg nye mål.

– Vi vet at vi var best, men det er vanskelig å tenke sånn når vi er slått ut. Vi skal i hvert fall tilbake neste år og ta revansje, sier han bestemt og legger til at han skal hjem å trene enda mer.

Spilte bra

Herd presset høyt fra starten av og hadde mange sjanser. Men stang ut gang på gang gir ikke uttelling i fotball. Det var i første omgang Glavee-Geo fikk inn de to målene sine, før Trio reduserte rett før dommeren blåste av kampen.

I andre omgang utlignet de til 2-2, og om nervøsiteten ikke var til å ta å føle på fra før, var den det i alle fall nå.

– Det er vondt å ryke ut på en slik måte. Vi spiller utrolig bra fram til målstreken, men setter ballen utenfor. Marginene er ikke med oss, sier en svært skuffet Herd-trener, Trond Lervik.

Han er svært fornøyd med hvordan guttene spilte ball, men sier at de hadde finaleambisjoner.