Norway Cup:

Sølv til Blindheim

Store nedbørsmengder i sluttspill-finalen mellom Blindheim og Langfjorden i Norway Cup.
Norway Cup

Det ble 01-tap for Blindheims J15/16-lag i finalen mot Langfjorden i A-sluttspillet i Norway Cup.

Finalen ble spilt i pøsende regnvær, som gjorde kampen ekstra utfordrende for spillerne.

– Vi er vant med kunstgress og der opplever man aldri overvann på banen, så dette ble litt uvant for spillerne. På en annen side er dette noe som er likt for begge lag og som vi bare må takle, sier trener Trener Hogne Worren.

Rauma-laget Langfjorden hadde flest sjanser, men Blindheim fikk den største sjansen i slutten av første omgang. Ballen ble stoppet av den store vannmengden rett foran mål, på målstreken.

– Det er litt av sjarmen med fotball, at slike ting kan skje. Vi er stolt av spillerne, men selvfølgelig litt skuffa. sier Worren.

Kaptein Emma Rimereit er fornøyd med sølvmedaljen.

– Jeg synes vi spilte en bra kamp, men regnet var en utfordring.Vi er veldig fornøyd med å ha kommet så langt i turneringen og ser allerede fram til neste år, sier Rimereit.


Blindheim videre til 11-er-finale i Norway Cup:

– Det er helt vilt!

Blindheim er klar for finale i Norway Cup med ungt lag.

Blindheimslaget spiller i klasse R, 11-er J15/16 år, men de fleste spillerne er 14 og 15 år. Det er derfor en ekstra sterk prestasjon å komme helt til finalen i verdens største fotballcup. Klassen var også stor, med over 125 lag.

Blindheim stiller dermed med samme lag i J15/16-årsklassen også neste år.

– Vi kommer tilbake neste år med akkurat dette laget, avslutter Worren.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Norway Cup