Ny giv skal løfte Ålesund Håndballklubb

Mandag fikk endelig Ålesund Håndballklubb på plass et nytt styre på det fortsettende årsmøte.

Ålesund HK satser videre på både dame – og herrelag i 2. divisjon den kommende sesongen. Klubbens styre mener det har kommet en ny giv inn i klubben nå. arkivfoto: jostein håland  Foto: Jostein Håland

Håndball

Ålesund HK klarte ikke å få på plass et styre på årsmøtet som ble holdt 15. mars, men det var ikke et problem på mandagens fortsettende årsmøte.

Der ble Tone Franck valgt som leder i klubben, mens Morten Oksavik er nestleder. Resten av styret består av Kaja Aarskog, Line Karlsen, Kjetil Skoge og Vigdis Sætre.

Gjør som flere enn 25.000 andre - lik smp.no på Facebook

Stabilitet

– Først og fremst tror jeg det blir stabilitet i det vi skal gjøre for klubben. Det er viktig at vi nå får mange flere som engasjerer seg, sier nestleder Oksavik til Sunnmørsposten.

– Har klubben manglet stabilitet for å utvikle seg?

– Det er vanskelig for meg å uttale meg om hva som er gjort tidligere. Men det har vært noen få mennesker som har gjort en fantastisk jobb, men nå skal den jobben fordeles på flere, sier Oksavik, som ser lyst på klubbens framtid.

– Vi har fått en ny giv som skal løfte klubben.

Berget plassen

Forrige sesong ble avsluttet i forrige måned med at både dame - og herrelaget berget plassen sin i 2. divisjon. Klubben ønsker å satse videre på begge disse lagene også kommende sesong.

Les flere sportsnyheter på smp.no

– Forrige sesong klarte vi å satse med to lag selv om vi var få mennesker til å gjøre det. Det tror jeg vil bedre seg nå. Men det viktigste nå er at Ålesund HK får på plass nye avtaler med samarbeidsklubbene sine.

– Det er avtaler som skal reforhandles og være på plass innen 1. mai. Det er noe som er viktig å få på plass, sier Oksavik.

Raskt møte

Mandagens fortsettende årsmøte var over etter ganske kort tid. Det eneste som måtte falle på plass var det nye styret.

– Da vi hadde årsmøte første gangen var vi veldig fornøyde med at samarbeidspartnerne var til stede og ga et positivt signal til oss, sier nestlederen.

Ålesund HK må også ut på trenerjakt før den kommende sesongen.

– Det er også noe som vi jobber med, men jeg kan ikke gå ut og si at vi har avtaler på plass nå, sier klubbens nestleder.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Håndball