Buchardt på landslaget igjen

Bergsøy-spiller Markus Buchardt skal være med det norske ungdomslandslaget i håndball til Ungarn for å spille tre kamper.

Markus Buchardt på landslaget.  Foto: Eivind M. Sævik

Håndball

Ålesunderen skal være med LM00-laget for å spille en firenasjonersturnering fra 10. til 15. april.

Dette er fjerde gang Buchardt er tatt ut i troppen. Midtbacken er den eneste fra Møre og Romsdal som er tatt ut på landslagene i håndball for herrer og gutter.

I firenasjonersturneringen skal Norge spille mot Ungarn, Danmark og Sverige. I august skal det norske laget spille ungdoms-VM i Makedonia og etter fire strake samlinger ligger Buchardt godt an til å kapre en plass i troppen til mesterskapet.

Buchardt har vært en av Bergsøys mest dominerende spiller i år med 98 mål på 18 kamper i 2. divisjon, noe som gir et snitt på 5,4 mål per kamp.


Bergsøy har sikret seg kvalifiseringsplass til første divisjon etter en god sesong. Det gjenstår fortsatt to kamper i 2. divisjon, lørdag mot Fyllingen og søndag mot Sotra.


Aambakk fra Ørsta klar for ny eliteserieklubb

Malene Aambakk skal spille for Molde de neste to årene.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Håndball