Godøy og Hødd klare for toppserie i håndball

To lag fra Sunnmøre klarte å kvalifisere seg til toppserien i J16-klassen i helga.

Til toppserien: Godøy var et av to lag fra Sunnmøre som kvalifiserte seg til toppserien. På Godøy spiller Julie Heitmann (bak f.v), Caroline Gjøsdal, Tonny Gjerde Skjønberg, Aurora Ellingsæter Giske, Maja Giske, Pernille Alnes, Natalie Lorentzen, Nora Valkve, Bertine Fjelltun Nordstrand, Nora Lauritsen, Liv Kristin Høyvik (framme f.v), Erica Kalvø, Stine Skarbøvik Larsen, Ina Sørensen, Ida Hessen, Stella Husøy, Elise Kvangardsnes og Amanda Lorgen Kjønås.  Foto: Privat

Håndball

I helga deltok 18 lag fra midtre del av håndballregion nord i ei kvalifisering til toppserien i J16-klassen i Trondheim. Lagene ble delt inn i grupper med tre lag i hver, der Godøy, Hødd, Ørsta/Sæbø/Åmdal og Spjelkavik var de lokale klubbene som prøvde å kvalifisere seg.