Her smeller norsk hopper (18) inn i reklameskiltene

Ublidt møte med VM-bakken for Thomas Aasen Markeng.

Her dundrer Thomas Aasen Markeng inn i reklameskiltene på trening.  Foto: Skjermdump NRK

vintersport

Dagens trening gikk ikke som Thomas Aasen Markeng (18) hadde håpet. Unggutten klarte ikke å bremse etter sitt første treningshopp og smalt inn i reklameskiltene i enden av underrennet og havnet inn i TV-sonen.

– Han er en tøffing. Alt er OK. Det var en tøff VM-debut, men han skal gjennomføre det siste prøvehoppet, sier pressesjef Steinar Bjerkmann til VG.

TV-bildene som er lagt ut på NRK viser totningen i svevet, før han landet og kom kjørende i den spesielle motbakken som møter hopperne i Bergisel. Så fikk han et løft og havnet over reklameskiltet og endte med ryggen først i stålgjerdet bak.

– Det kom medisinsk personell, og de fikk bare beskjed av Thomas at det ikke var grunn til å bekymre seg. Så nå tar vi en sjekk av utstyret før han setter utfor igjen. Alt er bra med gutten og det er det viktigste, sier Bjerkmann ifølge NTB.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
vintersport