Ny annenplass for Lundby i Russland

Måtte se seg slått av tyske Juliane Seyfarth.

Maren Lundby ble nummer to i Russland.  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

vintersport

For annen dag på rad måtte Maren Lundby se seg slått av tyske Juliane Seyfarth. Den norske hopperen ble nummer to i Nizjnij Tagil.

Lundby var nummer to etter den første omgangen og tok ledelsen i finaleomgangen da hun landet på 90 meter. Men tyske Seyfarth har vist glimrende form i Russland, og med et hopp på 95 meter sikret hun sin andre seier på rad.

Katharina Althaus ble nummer tre.

Lundby har ingen grunn til å deppe. Lørdag sikret hun seier i verdenscupen sammenlagt, hennes andre på rad. Hun er den første norske hopperen til å vinne to ganger. 24-åringen har elleve seire i verdenscupen denne sesongen, og neste helg får hun muligheten til å pynte på den statistikken.

Anna Odine Strøm imponerte stort da hun sikret tredjeplass, hennes andre pallplass i karrieren, lørdag. Søndag ble det åttendeplass for 20-åringen.

Silje Opseth kom på 13.-plass, mens Ingebjørg Saglien Bråten måtte se finaleomgangen fra tribunen etter et skuffende hopp.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
vintersport