«Torgeir fra Klæbu» pådro seg brudd i skinnbeinet

Snowboarderen uheldig i Los Angeles.

UHELDIG: Torgeir Bergrem, her under X Games i Aspen i fjor, hadde utur i Los Angeles, og pådro seg et brudd i skinnbeinet. Ståle Sandbech (i bakgrunnen) vant Air & Style-konkurransen sammenlagt.  Foto: Christian Skare Stendal

vintersport

Torgeir Bergrem fikk aldri deltatt i den tredje av tre konkurranser i prestisjetunge Air & Style. Finalekonkurransen ble arrangert i Los Angeles, og foregikk på et stilashopp med kunstsnø.

Dit kom ikke klæbyggen Bergrem, som under X Games i Aspen i fjor fikk tilnavnet «Torgeir fra Klæbu» av mer meritterte Torstein Horgmo.

For Bergrem falt på trening og pådro seg et brudd i skinnbeinet. Det melder snowboardforbundet i en pressemelding.

Han måtte naturlig nok tilbringe dagen på sykehus, og nå skal 23-åringen dra hjem for rehabilitering. Bergrem er ventet å være ute i seks uker.

Japanske Yuki Kadono vant konkurransen i Los Angeles foran Sebastien Toutant fra Canada. Nordmannen Ståle Sandbech tok tredjeplassen, og det var nok til å sikre seg sammenlagttittelen i konkurransen.

— Tre pallplasser på tre konkurranser. Det er en utrolig sterk prestasjon når vi tar i betraktning hvor hard konkurranse og små marginer det er, sier landslagssjef Thomas Harstad.

Tagger:
Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
vintersport