Min bydel: Åse, Spjelkavik og Lerstad

«Spjelkavika er et estetisk harryhøl. Her kan folk slappe av, kose seg og bo»

Bent Erik Myrvoll (47) viser rundt i sin bydel.

Bent Erik Myrvoll (47) viser rundt i sin bydel.

Harryhøl – Spjelkavika er et estetisk harryhøl. Her kan folk slappe av, kose seg og bo, sier Bent Erik Myrvoll (47).   Foto: Nils Harald Ånstad

Ålesund

Bent Erik Myrvoll (47): Kunstner. Oppvokst i Spjelkavika. Bor i dag på Åse. Har samboer og tre barn. Bodde 12 år utenbys – hovedsakelig i forbindelse med studier i Oslo. Har også studieopphold  i Stockholm og Barcelona bak seg. Jobber hovedsakelig med billedkunst, med kalkmaleri, foto og performance som hovedfelt. Driver Norsk Kunstambulanse, som han ofte kjører rundt med i bydelen sin. Forsøker gjennom sine kunstverk å speile globale utfordringer i det lokale nærmiljøet, gjerne med en politisk pekefinger. Estetiker og ølbrygger, som like gjerne jobber utendørs som innendørs. Har eget atelier i Spjelkavika og jobber også som lærer på Ålesund kunstfagskole.