Her er vinnerne av fotokonkurransen

Av nærmere 400 bilder har fire vinnere blitt plukket ut.
Ålesund

I mars inviterte Sunnmørsposten til fotokonkurranse i forbindelse med Båt og caravan-messa som går av stabelen i storhallen i Ålesund i helga.

Leserne ble oppfordra til å laste opp NYE bilder på Instagram med temaet «tur og fritid», og merke de med #baatogcaravan og @baatogcaravan.

Nærmere 400 bilder har kommet inn. Folket har stemt fram det de mener er de 20 beste bilda, og en jury bestående av Marit Brunstad fra Sponland, June Johansen fra Sunnmørsposten, og Steffen Voldsund fra Herøy kameraklubb har deretter valgt ut de tre de liker best.

Hva skjer? Sjekk vår kulturkalender!

- Skilte seg ut

Og den som stikker av med førstepremien er Sven Richard Møller som står bak instagramkontoen @teltlivet. Alle de tre i juryen ga bildet full pott.

– Det skilte seg veldig ut. Det ble mye fjelltopper i denne konkurransen, men dette var noe vi ikke hadde sett før, sier Marit Brunstad om vinneren.

Andreplassen gikk i år til @siwmalen1 som er på fisketur med padlebrett.


Hvor blir det av bildene?

Aldri har det vært lettere å ta bilder enn i dag. Og aldri har det vært lettere å miste dem.

– Det var veldig fine farger i dette bildet, og så var det et ganske morsomt bilde. Vi i juryen såg for oss hva som hadde skjedd om hun fikk en torsk på 24 kg. på kroken, sier Brunstad.

Tredjeplassen ble i år delt mellom @havard_myklebust sitt skibilde, og landskapsbildet til @lannorway, som flest hadde trykket «liker» på.

Tredjeplassen ble riktig nok delt, men det er foretatt en trekning mellom bildene. Håvard Myklebust stakk av med 3. plass og @lannorway fikk fjerdeplass.

Dette er premiene

1. 1 ukes leie av bobil til en verdi av 12.000,- fra Ålesund Caravan
2. Gavekort 5000,- fra Sunnmørsposten
3. BestMarin gummibåt med 3 kammer og finérdørk, verdi 4690,- fra Spectra Marine
4. Baltic automatisk oppblåsbar redningsvest, verdi 799,- fra Spectra Marine