Ålesund Live er i gang

Tidlig fredag kveld begynte folk å samle seg på St Olavs plass for å få med seg den første gruppa, Rohey.
Ålesund

– Det er fantastisk vær, og musikken er god. Det er en veldig sterk line up, og vi har hatt godt salg et nytt rekordår. Dette blir bra, sa Ante Giskeødegård få minutter etter at festivalområdet var åpnet.

Gleder seg

Sebastian Strømme, Stefan Tønnesen og Tobias Ramsvik er ferdig med alle prøver på skolen og tjuvstarter sommerferien med festivalen.

Sommer-start Kompisene Sebastian Strømme, Stefan Tønnesen og Tobias Ramsvik gleder seg til å oppleve festivalstemninga i Ålesunds gater.   Foto: Odin Jæger

– Vi er ganske spente, og gleder oss til to dager med festival, forteller guttene, som gleder seg aller mest til å se Bernhoft & The Fashion Bruises.

– Men i dag skal vi bare kose oss i det fine været og nyte stemninga. Dette er en fantastisk start på sommeren, sier guttene.

Kveldens program

Tidlig fredag kveld gikk Rohey på scenen og blir etterfulgt av Ålesundsjenta Marie Munroe. Bo Kaspers Orkester og Susanne Sundfør er kveldens siste artister.


Hilde Marie Kjersem spiller på Ålesund Live fredag kveld

Hilde Marie slipper folk mer inn under huden

En vellykka konsertturne med Sivert Høyem, og et like vellykka navnebytte, er noen grunner til at stadig flere oppdager musikken til Hilde Marie Kjersem.