Ålesund Live fredag

- Ingen annen festival klarer dette 

Etter at tre av kveldens artister har vært på scenen er det folksomt og god stemning på St Olavs plass. Rohey, Marie Munroe og Bo Kaspers Orkester har spilt for et muntert og ivrig publikum, som deltok på både dans og allsang.
Ålesund

- Liker dere oss, spurte Bo Kasper og fikk et stort ja fra publikum.

- Er dere helt sikre, spurte han igjen og fikk et enda større ja.

Festival-veteran

Og at det stemte kunne Gunn Kathrin Skarbø og Anette Lundbø bekrefte. De er nemlig store fan av orkesteret, og slet med å holde tilbake tårene på enkelte av sangene.

- Dette her er helt topp. Slik det alltid er, sier Skarbø som har vært på samtlige avviklinger av Midtsommer jazz og Ålesund Live.

Nærhet til bysentrum

- At de greier dette. En festival midt mellom byggene. Det er det intime som gjør hele festivalen så bra. Det er en kvalitet her, og det skapes en nærhet til bysentrum, og et utrolig mangfold. Ingen annen festival klarer dette like bra. All honnør til Momentium, skryter venninne som gleder seg til kveldens siste artist.

- Vi var veldig nysgjerrige på Marie Munroe, og nå gleder vi oss til å se Susanne Sundfør. Det blir nok kveldens høydepunkt, sier de og legger til at det er positivt med en festival som har noe for enhver smak.

Flere Ålesund-nyheter? Sjekk vår nye byside