Kystfortet på Tueneset: formidler historie til neste generasjon

På Tueneset ønsker Kystfortforeninga å lære barn om krigshistorie. Søndag var bare det første arrangementet av mange.

Krigshistorie og kulturaktiviteter Teaterstudentene Amalie Sofie Jensen og Lars Halvor Andreassen stod for underholdninga med eventyrlesing og sang. Dette arrangementet er det første i det som skal bli flere for å formidler krigshistorie og naturlære til barn og unge.  Foto: Maria Finnøy Fagervoll

- Dette er en del av vår kulturarv, og skal ikke glemmes

Børre Kenneth Thorsen
Ålesund

– Barn og framtidige generasjoner er en viktig målgruppe for oss. Det er lite historie på skolen, og det gjør det ekstra viktig å videreføre den til de yngre. Dette er en del av vår kulturarv, og skal ikke glemmes, sier Børre Kenneth Thorsen, leder for Tueneset Kystfortforening.