Natt til søndag begynte ryktet å gå i Ålesund, og søndag formiddag bekrefter Ante Giskeødegård at:

– Joda, det stemmer nok det. Kygo kommer til Ålesund, sier Giskeødegård.

Den norske DJ-en har blitt en av de største stjernene på tropical house-himmelen, skriver Momentium beskjedent i pressemeldinga. Kygo avslutter showet på lørdag på Color Line Stadion på Jugendfest i august. Han er en av artistene som raskest nådde en milliarder avspillinger på Spotify, og hra solgt til gull og platina i 16 land. I 2016 spilte han under avslutningsseremonien i OL i Rio  med låten «Carry Me (feat. Julia Michaels)».

Fra før er også DJ Tiësto bekreftet.

Løsmunnet

Artisten skulle egentlig slippes søndag kveld, men etter at nyheten ble annonsert fra scena på Terminalen i natt, ble slippet framskyndet.

– Det er nok noen som har vært litt løsmunnet, ler Giskeødegård.

DJ-en spilte også på Jugendfesten i 2015.

– Jugendfest er jo ti år i år, og er det en artist vi ønsker tilbake, så er det Kygo, som er en av Norges og verdens største artister, sier Giskeødegård.

– Sist spilte han akkurat da han hadde begynt å ta litt av. Kygo-bølgen kom på en måte den sommeren, og det ble mye større enn vi hadde tenkt. Det var veldig stas.  Vi er ekstra glade i Kygo, sier Giskeødegård.

Sist Slik så det ut sist Kygo spilte på Jugendfest, sommeren 2015.

Jubileum

For få dager siden slapp Kygo låta «It Ain’t Me» med Selena Gomez.

– Så det er veldig stort å få ham nå, sier Giskeødegård.

– Vi må prøve å lage den beste lineupen som har vært på Jugendfest, og det er vi godt på veg til nå. Vi har i alle fall fyllt opp ganske bra på DJ-fronten.

Kygo har vært på Sunnmøre flere ganger. Sist han spilte i området var på en ekslusiv slippfest for 90 personer på Giske i 2016.