Ny generasjon tar over i Tempra

Øyvind Skulstad (32) har tatt over som daglig leder i Tempra med 30 ansatte på Blindheim. Firmaet ble etablert av Harald Skulstad for 30 år siden og gikk tidligere under navnet Kulde og Elektro.

Generasjonsskifte Øyvind Skulstad (32) tar over Tempra, som blei starta av Harald Skulstad for 30 år siden.   Foto: Tempra /tilsendt

Ålesund

Generasjonsskiftet har vært planlagt lenge, forteller Harald Skulstad, som fortsatt er den som eier bedriften. Den nye daglige lederen kommer fra stillingen som prosjekt- og markedssjef. Tidligere har han jobbet som kuldemontør i bedriften og før det har han vært sommerhjelp.

Firmaet driver innen kulde- og varmeteknikk, blant annet med kjøle- og fryseconteinere. I fjor satte de ny omsetningsrekord med 50 mill. De har avdeling i Oslo og Bergen.

Tempra blei startet av Harald Skulstad for 30 år siden. Da fjor vår, i anledning jubileumet, delte gründeren sine beste tips med Sunnmørsposten.


30 år - men satser som aldri før

– Skal du starte egen bedrift? Ikke tenk for mye.

Harald Skulstad er daglig leder for Tempra, tidligere Kulde og Elektro. De markerer nå 30 år, og gründeren deler sine viktigste tips til andre som vil starte for seg sjøl.