Plan- og byggesaksutvalget i Ålesund:

Boligprosjekt i sentrum utsatt på nytt: – Pinlig

– 60 prosent av boligene er solgt, og vi står klare med gravemaskina, sier byggherrene bak boligprosjektet på Utstillingsplassen. Nå er saka utsatt enda en gang.

Utbyggere: Arne Bertelsen, prosjektleder hos byggherren Fazenda utvikling, Synnøve Devold i PLOT arkitekter og Arne Lønnum, som også sitter i prosjektgruppa for utbyggerne. Bak er tomta de skal bygge på. Nå må de vente på at saka skal opp i utvalget over sommeren.   Foto: Nils-Harald Ånstad

Ålesund

Plan- og byggesaksutvalget hadde egentlig sagt ja til planene. Utbygger hadde byggetillatelse – og planer om å sette spaden i jorda juni 2018 – men så satte Fylkesmannen foten ned, og oppheva byggetillatelsen grunna saksbehandlingsfeil hos Ålesund kommune.