– Fredag 17. august skal vi filme en større scene på Høddvoll Stadion, og søker dermed etter statister som kan være publikum på tribunen når vi skal filme reaksjoner av noen ganske dramatiske minutter under en hjemmekamp, forteller produsent i Motlys, Vilje Kathrine Hagen.

Dramatisk for laget

Produsenten søker etter alle typer mennesker over 16 år, og målet er å samle så mange som mulig på tribunen til opptaket.

– Vi trenger et voksent publikum, derfor en nedre aldersgrense på 16 år.

– Jeg kan selvsagt ikke fortelle hva vi skal filme, men såpass kan jeg røpe at det er åpningen av nest siste eipsode. Her skjer det noe veldig dramatisk ute på banen som preger hele laget, forteller Hagen.

Ikke honorar

Noen betaling på statistene blir det ikke.

Vi har dessverre ikke mulighet til å honorere denne gangen, men lover de som blir med et spennende innblikk i en av sesongens mest dramatiske øyeblikk for Varg IL, opplyser produsenten, som ønsker både lag, foreninger, grupper, vennegjenger, familier og enkeltpersoner hjertelig velkommen til å melde seg på.

Mest sannsynlig siste mulighet

Denne gang blir filmteamet i Ulsteinvik en uke for å filme.

– Vi skal til Ulsteinvik og filme én gang til, i september. Men mest sannsynlig blir dette siste mulighet til å være med som statist i «Heimebane». Så meld dere på, sier Hagen.