Se bilder fra Street Jam:

Skatere og scootere i lufta i Ålesund

30 ungdommer deltok da Ålesund Scoot og skateklubb arrangerte Street Jam for andre gang.
Ålesund

Ungdommene starta på Moa Skatepark, og scootet og skatet utover til sentrum via ulike "spots" der det var konkurranser og premier. Ruta gikk fra Moa Skatepark via Pinsekirka, Hatlane skole, NMK og Volsdalen skole, før det endte i Korsatunnelen.

Bildene er tatt av Vetle Hoel Haadem og Jo Atle Løvlid.

– Starten gikk kl 13 fra Moa, og etter utallige tailwhips, heelwhips, barspins, barwhips, skrubbsår, blåmerker, slitte skosåler og stormende jubel var de vel fremme i Ålesund sentrum ca kl 17, skriver May Britt Naalsund, styremedlem i den nystiftene klubben Ålesund scoot og skateklubb.

Klubben blei stifta 22. mars i år av ungdommer, som sammen med foreldrene jobber for å få tak i en innendørshall for scootere (sparkesykkel) og skatere i Ålesund.