Ålesund:

Far purrer på 30-skilt i Skåtadalen

Flere kjører altfor fort gjennom Skåtadalen i Ålesund.

  Foto: Mona Skjong

Ålesund

Før sommerferien ba en pappa om 30-soneskilt, noe skiltmyndighetene i Ålesund kommune kom frem til at de i løpet av sommeren ville få på plass, ved å utvide 30-sona til å begynne nederst i Skåtadalen. Men intet har skjedd.

– Nå er skolen i gang igjen og mange skolebarn ferdes daglig i den farlige 50-sona, tett på stor trafikk. Med stadig mørkere morgener og kvelder blir faren for en ulykke større uke for uke. I fjor høst holdt min egen sønn på å bli kjørt rett ned av en bil som kjørte altfor fort pådenne strekningen, og måtte kaste seg i grøfta for ikke å bli truffet. Hvorfor kan dere ikke bare flytte disse skiltene nå umiddelbart? Før det skjer en tragisk ulykke? spør pappaen i en purre-epost til kommunen.