Fjordstien langs Borgundfjorden har blitt en suksess

Snart starter jobben med de siste 850 meterne

– På fortauet langs Borgundvegen snakka jeg knapt med folk når jeg gikk tur. På Fjordstien har jeg fått masse nye turvenner.

Toppdekke: Idar Molnes, Jan Erik Johnsen, Rune Bergsås og Ole Alexander Fiskerstrand er i gang med å legge toppdekke på strekninga fra Snopenesvegen og fram til Svartskjærvegen. Karene forteller at de får mye skryt fra folk som ferdes på stien, men at det fortsatt er noen som ikke er like begeistra for prosjektet. Og det får vi også høre, forteller de.  Foto: Staale Wattø

Ålesund

Nina Christensen er ute på sin daglige tur på gangvegen langs Borgundfjorden som blir på vel fire kilometer mellom Bogneset og Geileberget når den er ferdig. Så langt er den ferdig fram til Snopenesvegen. Og Nina er ikke alene om å bruke vegen.