Fortuna Ålesund fikk en alle tiders seriestart i damenes 2. divisjon i fotball. Nyopprykkede Nardo fra Trondheim fikk virkelig kjenne på nivået, og ble sendt hjem med 0-7 i sekken. Og det kunne ha vært adskillig mer.

– Vi slet litt med presisjonen og med høye skuldre de første 20 minutta, jentene kjente nok på seg at det var en seriepremiere. Men etter at Ida Kroken gjorde 1-0 etter halvtimen, løsnet det skikkelig for oss. Og resten av kampen ble kattens lek med musa, mente trener Magne Elde.

Målene haglet inn

Kari Skovly og Katarina Sunde sørget for at det sto 3-0 ved pause, og i løpet av det første kvarteret av 2. omgang kom det ytterligere tre mål. Ved henholdsvis kaptein Mette Muri, Katarina Sunde og Ida Kroken. Deretter dabbet det litt av, men fem minutter før slutt gjorde Ingrid Vatne 7-0.

Kunne blitt tosifret

Nardo hadde én eneste stor sjanse, den kom rett før pause. I 2. omgang var Nardo-jentene knapt over midtstreken, og var heldige som unngikk tosifret tap på Color Line stadion.

– Vi er godt fornøyd med dette. Det er godt å komme i gang. Og når vi ender opp med en storseier kan vi ikke klage. Jeg tror nok det blir tøffere neste helg, når vi skal til Sunndal, tror trener Elde.