Dag 2 av Jugendfest i bilder

Publikum trosser dårlig vær

Bildeserier

Kort oppsummering av Jugendfest dag 2 under.

Dersom du har tenkt deg på Jugendfest lørdag gjør du lurt i å helgardere deg med både støvler og regnponcho eller oljeklær.

Da dørene åpnet klokka 18.00 viste Ålesund seg fra sin dårligste side. Dette viste tydelig igjen på antall besøkende som sto klare da dørene åpnet.

Da lokale Isak Shorty gikk på scenen klarte han imidlertid å få flere til å forlate den trygge tribunen til fordel for synge med han.

Også da Eva Weel Skram entret scenen var det flere modige sjeler som trosset regnet. Totalt var det nok likevel flest personer som valgte å sitte trygt under tak på tribunen.

Etter konserten benyttet Eva Weel Skram muligheten til å gå ned til publikum og bruke tid sammen med fansen. Fra bak gjerdet tok hun telefonen til fans for å ta selfies sammen med dem, til publikums store glede.

Under Lauv begynte folk for alvor å strømme til stadion. Da hadde været roet seg litt, og selv om det fortsatt regnet, var det ikke de kraftige bygene lenger. Lauv klarte også å få med seg publikum, både på de raske rytmene og på de roligere segmentene. Da kom også lysene på mobiltelefonene på.

Utover kvelden ble regnbygene mindre intense og da Mø spilte kunne man for alvor skimte et folkemylder nede på golvet. Flere hadde forlatt de trygge plassene på tribunen under tak.

Litt dramatikk ble det da Jugendfest måtte ta en kort pause på grunn av kraftig vind. Men til slutt kom det i gang igjen og Cezinando gikk på, kun ti minutter forsinket. Mø fikk imidlertid ikke fullført settet sitt.

Da Axwell and Ingrosso entret scenen var været bedre og publikum hørtes godt, selv gjennom den kraftige bassen.

Sunnmørsposten ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert etter publisering. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg.
Bildeserier