Flere tusen følger kalender-guttene

«Kalender-guttene» på Skoda byr på seg selv og følges hver dag av en hærskare seere og blodfans. Her kan du sjekke ut noen klipp fra den lokale julekalenderen som har tatt helt av.

Byens Volvo-forhandler har fått nytt navn.

En av Ålesunds største bilforhandlere, Ålesund Bil AS, har fått nytt navn. Ålesund Bil AS blir til Nardo Bil Ålesund AS og får dermed samme navn som de øvrige seks avdelingene i konsernet Nardo Bil.

Her får barna en superhelg

Dette kan bli en superhelg for barna dine. Årets utgave av Lekivalen er fullpakket av aktiviteter, show og underholdning for små og store.

De vil bo midt i nye Ålesund

Her står Leif-Kjetil og Synnøve midt i nye Ålesund, superklare for enebolig, fremtiden og en haug med kjekke naboer.

Åpner fullpakket fiskerimesse

Alt før fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner BlueFish, er årets fiskerikonferanse en suksess: Hele Sparebanken Møre Arena er fylt opp med utstillere og bransjefolk.

I bilulykke som 6-åring - nå redder hun andre barn

Bare seks år gammel havnet Silje Seberg (23) i en stygg trafikkulykke som kunne ha kostet henne livet. Den ulykken gjorde henne til ekspert på sikring av barn i bil.

Lekkert urbant og landlig

Her kan du bo urbant – og likevel ha flotte turmuligheter rett utenfor stuedøra. I Rødsethagen vil Møre Hus bygge 17 eksklusive, funkisinspirerte eneboliger.

Tar deg med inn i fremtidens fiskeri

BlueFish håver inn deltagere. Når fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner fiskerimessen i Ålesund 3. september vil den være dobbelt så stor som for to år siden.

Drømmetomta midt i nye Ålesund

Bolig nær sjøen med panoramautsikt mot fjord og fjell? Nå legges 22 tomter ut for salg i det nye boligfeltet Jensvika på Svorta i Skodje – midt i Nye Ålesund.

Bare ei gammel kjerring

Det var ingen døde. Bare ei gammel kjerring. Den 123 år gamle notisen er hentet fra Sunnmørspostens fantastiske og innovative reise gjennom 137 år. Se og les.

Volvo lanserer 7 års bruktbilgaranti

Volvo styrker satsingen i bruktbilmarkedet ved å forlenge og utvide garantiordningen med inntil 7 år / 150 000 km garanti på alle Volvo Selekt-biler som selges hos merkeforhandlere.

Her kan du bli hotellsjef

Lyst til å drive et veldrevet hotell? Nå har du sjansen til å leie et hotell og være hotellsjef midt i hjertet av Sunnmøre.

Nå kan du endelig beskytte deg mot forkjølelse

Viiral Nesespray har utviklet et virkestoff som finnes i sjøpølse akkurat som det også finnes i morsmelk. Det sunnmørske produktet skal kunne beskytte mot forkjølelse – men funker det?

Disse leter etter deg som vil vinne sunnmørske hjerter

Sunnmøringer setter høye krav til sin bank. Derfor er det aller viktigste for SpareBank 1 SMN på Sunnmøre å møte kundenes behov – uansett situasjon. Nå søker de relasjonsbyggere til finanshuset i hjertet av Ålesund.

Selge bolig til våren? Dette gir deg et forsprang!

Våren er en populær tid å selge bolig på. Vi våkner opp fra vinterdvalen og går en lysere tid i møte. Kanskje planlegger du å kjøpe ny bolig til sommeren og ønsker å være klar i nytt rede til høst og skolestart.

5 ekspertråd på veien til boligsalg!

Hvilke grep kan du som selger ta for at din bolig skal utmerke seg? Innsatsen du legger i å klargjøre eiendommen før salg kan påvirke salgssummen med titusenvis av kroner.

Når handelen er en opplevelse, ikke bare shopping

Lene Gjelsvik bor på Valderøy og er en av de mange som tar den årlige storhandelen på Devoldfabrikken. Den unike atmosfæren i de gamle fabrikkbygningene er en av grunnene til at handelen blir en opplevelse, ikke bare shopping.

Inspirerende kontorlokaler på Devoldfabrikken

Devoldfabrikken er enda mer enn et handelsted med spennende outletbutikker og hyggelige kaféer.

NYTER GULLATOPPEN

Fra leiligheten sin på Blindheim Terrasse har de i et års tid spent fulgt med på byggingen av sin nye og fremtidige bolig.

Den perfekte løsningen for naustet

Slik kan du gjøre opplevelsen av naustet enda mer komfortabel og bekymringsfri.

Fasade-kunst fra Fagermo

Nå kan du glede deg over flott kunst midt i bybildet.

Citroën vil sette farge på Ålesund

Citroën er kjent for sine fargesprakende biler. Nå vil forhandler Per Aaland ta fargene ut i bybildet i Ålesund.

Lanserer fransk premium-SUV i Norge

– Vi er ikke som alle andre, sier DS-sjefen.

Fransk luksusmerke tar opp kampen med de tyske bilgigantene

Eksklusive materialvalg og lekre detaljer. Nye DS skiller seg ut i mengden, og byr på en ny og annerledes opplevelse i premiumsegmentet.

Kjerringsundet: Her er den «nye» Atlanterhavsveien

Den nye fylkesveien mellom Midsund og Aukra vil bli en turistattraksjon helt på høyde med Atlanterhavsveien.