Her kommer et rush av nye bilmodeller

– Her har folk mye å glede seg til. Jeg tør påstå at vi kommer til å ha en bilmodell for absolutt alle, i enhver bilklasse, sier en entusiastisk salgssjef hos Motor Forum i Ålesund, Synnøve Helgesen Gulbrandsen.

Slik fremkaller du bildene dine på rekordtid

- Folk blir veldig overrasket over hvor enkelt det er å fremkalle bildene sine med CEWE-fotostasjon. Noen har kanskje gruet seg litt, er usikker på hvordan de fungerer, men blir alltid positivt overrasket, forteller daglig leder hos Sponland Foto, Marit Brunstad.

Vil du jobbe med oss?

Er du journalist og kan tenke deg å jobbe i Norges mest moderne mediehus? Nå har du sjansen. Sunnmørsposten trenger fire nye dyktige journalister.

Premiereklar og livredd

Om en knapp uke går startskuddet for det fjerde soloshowet til Terje Sporsem. Premieren er på hjemmebane i Parken kulturhus. Terje gleder seg helt enormt.

Nå kan du dra på årets største biljakt

13 bilforhandlere lover å ha knallgode tilbud til deg under det som blir Årets Største Bilweekend i Ålesund og på Digerneset fra torsdag 2. september til og med søndag 5. september.

Perfekt å reise hit for barnefamilien i sommer

Sunnmørsbadet er en av de virkelig store familiefavorittene i regionen. Her kan både små og store, yngre og eldre boltre seg på hele 6400 kvm fordelt på flere basseng og fasiliteter.

Her er sjarmtrollene du må se i sommer

De var en hårsbredd fra døden, nå strutter de av livsglede. Disse tre kommer til å sjarmere deg i senk om du besøker spektakulære Atlanterhavsparken i Ålesund i sommer.

Slik kommer du i gang med The Elder Scrolls Online

Våre beste tips til deg som vurderer et eventyr i Tamriel.

Kjempeinteresse for nye Mostein-boliger på Åse

Mostein har solgt boliger for en halv milliard kroner på Åse. Nå planlegges 14 nye eksklusive Mostein-boliger i samme område. Halvparten av dem er alt revet vekk.

Reis til Tamriel og oppdag en helt ny tidsalder med over 18 millioner andre spillere

Universet til The Elder Scrolls Online er større enn noen gang.

Vil du bli sjefen vår?

Denne gjengen er digital av legning, offensiv, uredd og brenn for Fjordenes Tidende. No treng dei ny sjef – ein ambisiøs redaktør som vil skape framtidas mediehus.

Klar for direktesendinger? Her er jobben for deg

Polaris Media etablerer nytt streamingsenter i Ålesund. Nå kan du bli en del av teamet.

Har du økonomisk innsikt byr vi på panorama utsikt

Hva med fantastisk utsikt til havn, fjord, fjell og kontorplass midt i byen kombinert med en toppjobb i et konsern som skal skape framtidas mediehus?

Skal gi unge fast jobb og Medvind

BRISK, Sparebanken Møre og AaFK lanserer et unikt prosjekt for å hjelpe unge som ikke er i jobb eller utdanning. Nå inviterer de Ålesund-bedrifter til å være med på prosjekt Medvind.

Kom i gang med BSU-sparing

Det er berre å sette i gong med BSU-sparing. Dess før, dess betre. Du får god rente og det er risikofritt. I tillegg får du skattefrådrag. Ikkje vent med BSU-sparing til du er klar til å kjøpe bustad. Det kan vere i seinaste laget.

Stort mangfold og sterk industri

– Med utgangspunkt i driftskapital og likviditet, er de aller fleste av våre kunder godt rustet for 2021. Vi skal likevel ikke legge skjul på at det vil være utfordringer for enkelte bransjer også i år, understreker Terje Krøvel.

2020 startet med optimisme

Året 2020 startet med optimisme og håp om at vi kunne legge handelskonflikter og Brexit bak oss.

Bedriftsledere: - Derfor er AaFK viktige for oss

AaFK fikk juling i eliteserien. Nå mener bedriftsledere det er viktigere enn noen gang å være medspillere. Her forteller de hvorfor.

Økonomiske nyttårsforsett?

Har du et nyttårsforsett om å bli flinkere til å ta bevisste økonomiske valg for å få en bedre økonomi? Kanskje spare mer og sløse mindre? Her er tips til deg som vil lykkes med dine økonomiske nyttårsforsett.

Skaparhuset

Hege Karete Hamre og Ellen Kvalsund i Sparebanken Møre tek turen innom Skaparhuset i Sjøgata 30 i Ulsteinvik. Her møter dei Kjersti Kleven, skapar og dagleg leiar av den kreative arenaen.

Brillefin teknologi skal gjøre AaFK bedre

VR-teknologi skal få unge AaFK-spillere til å treffe raske beslutninger i avgjørende øyeblikk og slå de forløsende pasningene fremover i banen.

Røykvarslerdagen 1. desember

I en travel hverdag er det lett å glemme og sjekke at røykvarsleren fungerer som den skal. Da er det veldig greit at røykvarsleren har fått en egen dag, som skal hjelpe oss å huske på nettopp dette.

Historisk sus, kontor og p-plass midt i byen?

Er du på jakt etter urbane kontorlokaler med egne parkeringsplasser midt i byen og alt i nærheten, bør du sjekke ut Storgata 25. I bygget regjerte i sin tid både Sunnmørsposten og Nordre Sunnmøre herredsrett.

– Vil du ha jobben min?

Et fantastisk arbeidsmiljø, en super jobb, kjempegode kollegaer og en suveren arbeidsgiver. Superlativene sitter løst hos sivilingeniør Knut Hareide etter 24 år hos Caverion i Ålesund.

Hjelper unge boligselgere: – Supert konsept

Simon Svensli Johnsen skal selge sin første bolig. Han og samboeren vurderte flere meglere før de landet på Aursnes & Partners som har et eget, skreddersydd opplegg for unge boligselgere.

Blomqvist skal selge Sunnmørspostens kunstskatter

Nå kan du sikre deg kunstverk av Kåre Haram, Terje Fagermo, Ørnulf Opdahl, Marianne Heske, Skule Waksvik og mange andre kjente navn.

Nå kan du gjøre årets bilkjøp

Er du på biljakt bør du sette av en ekstra lang weekend fra torsdag 17. september til og med søndag 20.september. Da lover alle Ålesunds 13 bilforhandlere å ha knallgode tilbud til deg.

Har solgt for 400 millioner - møt noen av kjøperne

Fri Sikt Volsdalsberga har allerede solgt leiligheter for over 400 millioner kroner. En av kjøperne falt så pladask for prosjektet at han nå flytter hjem til Ålesund etter 44 år i «utlendighet».

Her får du et helt hotell for deg selv

Nå lanserer Stranda Hotell et nytt og unikt «Korona-konsept» hvor du får disponere hele hotellet hvis du booker et visst antall rom til deg og din bedrift.

Spesialisten på byggevarer

Skruer i alle former og størrelser, maling og maleutstyr, vedovner, gulv og dører, trelast og duppedingser. Ta turen innom Bygger´n. Her får du alt du trenger før, under og etter bygging.

Skal du bygge, renovere - eller pusse opp?

2020 har blitt året hvor norgesferie og bolig er vinnerne hos sunnmøringer flest. Bistand fra Bygger´n er populært enten man bygger nytt eller renoverer. Det har fått fart på sakene hos både proffer og private som ønsker faglig ekspertise og effektive prosesser.

Blir du vår nye kollega?

Er du ein offensiv, sjølvstendig lagspelar som har erfaring frå rådgjevevande sal og marknadsføring? Da bør du sjekke ut stillinga som marknadsrådgjevar i Fjordenes Tidende.

Sjekk ut Norges første Grandiosa-hotell

Digger du Grandiosa, Spekemat fra DENNE Stranda og er samtidig klar for store opplevelser mellom fjord og fjell? Da bør du sjekke ut Stranda Hotel.

Iskrem-gründeren

Dirk driver Ålesunds første og eneste iskrembar. Her er alt laget med pasjon og genuin interesse for faget.

Skaperglede og hardt arbeid

June Lausund og Bjørn Kåre Steinnes kombinerer blomster og interiørdesign, og har skapt et konsept som folk liker.

Skal strikke møbler

Prøveproduksjoner er allerede i gang. Ganske snart kan du kjøpe møbler som er 3D-strikket.

Junior er Norges mest PR-kåte sel

Ta med deg barna og besøk den unike og prisbelønte Atlanterhavsparken i Ålesund i sommer. Her får hele familien ekte opplevelser i ekte omgivelser.

Mostein-boom på Åse: Har solgt for 360 mill.

Mostein har hatt et formidabelt salg på sine designboliger i Kristoffergarden Åse Allé. Hele 44 av 53 praktboliger er allerede solgt.

Samarbeid skal hjelpe næringslivet gjennom koronakrisa

Stryn, Gloppen, Stad, Kinn og Bremanger kommune vil samle seg i eit felles beredskapsteam for næringslivet i Nordfjord.

Her kan du prøvebo

I Andersgarden i Langevåg kan du prøvebo eneboligen før du eventuelt bestemmer deg for å kjøpe.

Flere tusen følger kalender-guttene

«Kalender-guttene» på Skoda byr på seg selv og følges hver dag av en hærskare seere og blodfans. Her kan du sjekke ut noen klipp fra den lokale julekalenderen som har tatt helt av.

Byens Volvo-forhandler har fått nytt navn.

En av Ålesunds største bilforhandlere, Ålesund Bil AS, har fått nytt navn. Ålesund Bil AS blir til Nardo Bil Ålesund AS og får dermed samme navn som de øvrige seks avdelingene i konsernet Nardo Bil.

Her får barna en superhelg

Dette kan bli en superhelg for barna dine. Årets utgave av Lekivalen er fullpakket av aktiviteter, show og underholdning for små og store.

De vil bo midt i nye Ålesund

Her står Leif-Kjetil og Synnøve midt i nye Ålesund, superklare for enebolig, fremtiden og en haug med kjekke naboer.

BANKSJEF LEVDE PÅ SIFO-BUDSJETT: - Trangere enn jeg trodde

Banksjef Nancy Frisvoll Rogne (30) fikk en rekke aha-opplevelser da hun og familien levde på SIFO-budsjettet som brukes som ett av flere verktøy i vurderingen av hvor mye du kan få i boliglån.

SLIK LEVDE DE PÅ SIFO-budsjettet

Med brødbaking og restemiddag klarte de å holde matbudsjettet. Verre var det med budsjettposter som møbler, husholdningsartikler og bil.

HER ER Nancys ni tips

Her får du Nancy Frisvoll Rognes ni tips for å ha kontroll på forbruket og gjøre det minst mulig.

Åpner fullpakket fiskerimesse

Alt før fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner BlueFish, er årets fiskerikonferanse en suksess: Hele Sparebanken Møre Arena er fylt opp med utstillere og bransjefolk.

BRANNFARLIGE STUDENTER Dropp grandisen - ta deg ei skive

Svidd studentpizza står på verstinglista til blant annet brannvesenet i Bergen som ukentlig rykker ut til studentboliger og pizzabranner.

SAMARBEID OM: Fremtidens bank

TEFT-lab og NTNU skal bidra til at Sparebanken Møre også i en tid med store omskiftninger fortsatt skal være en attraktiv bank som leverer attraktive tjenester til sine kunder.