Bedriftsledere: - Derfor er AaFK viktige for oss

AaFK fikk juling i eliteserien. Nå mener bedriftsledere det er viktigere enn noen gang å være medspillere. Her forteller de hvorfor.

Brillefin teknologi skal gjøre AaFK bedre

VR-teknologi skal få unge AaFK-spillere til å treffe raske beslutninger i avgjørende øyeblikk og slå de forløsende pasningene fremover i banen.

Historisk sus, kontor og p-plass midt i byen?

Er du på jakt etter urbane kontorlokaler med egne parkeringsplasser midt i byen og alt i nærheten, bør du sjekke ut Storgata 25. I bygget regjerte i sin tid både Sunnmørsposten og Nordre Sunnmøre herredsrett.

– Vil du ha jobben min?

Et fantastisk arbeidsmiljø, en super jobb, kjempegode kollegaer og en suveren arbeidsgiver. Superlativene sitter løst hos sivilingeniør Knut Hareide etter 24 år hos Caverion i Ålesund.

Hjelper unge boligselgere: – Supert konsept

Simon Svensli Johnsen skal selge sin første bolig. Han og samboeren vurderte flere meglere før de landet på Aursnes & Partners som har et eget, skreddersydd opplegg for unge boligselgere.

Blomqvist skal selge Sunnmørspostens kunstskatter

Nå kan du sikre deg kunstverk av Kåre Haram, Terje Fagermo, Ørnulf Opdahl, Marianne Heske, Skule Waksvik og mange andre kjente navn.

Nå kan du gjøre årets bilkjøp

Er du på biljakt bør du sette av en ekstra lang weekend fra torsdag 17. september til og med søndag 20.september. Da lover alle Ålesunds 13 bilforhandlere å ha knallgode tilbud til deg.

Har solgt for 400 millioner - møt noen av kjøperne

Fri Sikt Volsdalsberga har allerede solgt leiligheter for over 400 millioner kroner. En av kjøperne falt så pladask for prosjektet at han nå flytter hjem til Ålesund etter 44 år i «utlendighet».

Her får du et helt hotell for deg selv

Nå lanserer Stranda Hotell et nytt og unikt «Korona-konsept» hvor du får disponere hele hotellet hvis du booker et visst antall rom til deg og din bedrift.

Spesialisten på byggevarer

Skruer i alle former og størrelser, maling og maleutstyr, vedovner, gulv og dører, trelast og duppedingser. Ta turen innom Bygger´n. Her får du alt du trenger før, under og etter bygging.

Skal du bygge, renovere - eller pusse opp?

2020 har blitt året hvor norgesferie og bolig er vinnerne hos sunnmøringer flest. Bistand fra Bygger´n er populært enten man bygger nytt eller renoverer. Det har fått fart på sakene hos både proffer og private som ønsker faglig ekspertise og effektive prosesser.

Blir du vår nye kollega?

Er du ein offensiv, sjølvstendig lagspelar som har erfaring frå rådgjevevande sal og marknadsføring? Da bør du sjekke ut stillinga som marknadsrådgjevar i Fjordenes Tidende.

Sjekk ut Norges første Grandiosa-hotell

Digger du Grandiosa, Spekemat fra DENNE Stranda og er samtidig klar for store opplevelser mellom fjord og fjell? Da bør du sjekke ut Stranda Hotel.

Iskrem-gründeren

Dirk driver Ålesunds første og eneste iskrembar. Her er alt laget med pasjon og genuin interesse for faget.

Skaperglede og hardt arbeid

June Lausund og Bjørn Kåre Steinnes kombinerer blomster og interiørdesign, og har skapt et konsept som folk liker.

Skal strikke møbler

Prøveproduksjoner er allerede i gang. Ganske snart kan du kjøpe møbler som er 3D-strikket.

Junior er Norges mest PR-kåte sel

Ta med deg barna og besøk den unike og prisbelønte Atlanterhavsparken i Ålesund i sommer. Her får hele familien ekte opplevelser i ekte omgivelser.

Mostein-boom på Åse: Har solgt for 360 mill.

Mostein har hatt et formidabelt salg på sine designboliger i Kristoffergarden Åse Allé. Hele 44 av 53 praktboliger er allerede solgt.

Samarbeid skal hjelpe næringslivet gjennom koronakrisa

Stryn, Gloppen, Stad, Kinn og Bremanger kommune vil samle seg i eit felles beredskapsteam for næringslivet i Nordfjord.

Her kan du prøvebo

I Andersgarden i Langevåg kan du prøvebo eneboligen før du eventuelt bestemmer deg for å kjøpe.

Flere tusen følger kalender-guttene

«Kalender-guttene» på Skoda byr på seg selv og følges hver dag av en hærskare seere og blodfans. Her kan du sjekke ut noen klipp fra den lokale julekalenderen som har tatt helt av.

Byens Volvo-forhandler har fått nytt navn.

En av Ålesunds største bilforhandlere, Ålesund Bil AS, har fått nytt navn. Ålesund Bil AS blir til Nardo Bil Ålesund AS og får dermed samme navn som de øvrige seks avdelingene i konsernet Nardo Bil.

Her får barna en superhelg

Dette kan bli en superhelg for barna dine. Årets utgave av Lekivalen er fullpakket av aktiviteter, show og underholdning for små og store.

De vil bo midt i nye Ålesund

Her står Leif-Kjetil og Synnøve midt i nye Ålesund, superklare for enebolig, fremtiden og en haug med kjekke naboer.

BANKSJEF LEVDE PÅ SIFO-BUDSJETT: - Trangere enn jeg trodde

Banksjef Nancy Frisvoll Rogne (30) fikk en rekke aha-opplevelser da hun og familien levde på SIFO-budsjettet som brukes som ett av flere verktøy i vurderingen av hvor mye du kan få i boliglån.

SLIK LEVDE DE PÅ SIFO-budsjettet

Med brødbaking og restemiddag klarte de å holde matbudsjettet. Verre var det med budsjettposter som møbler, husholdningsartikler og bil.

HER ER Nancys ni tips

Her får du Nancy Frisvoll Rognes ni tips for å ha kontroll på forbruket og gjøre det minst mulig.

Åpner fullpakket fiskerimesse

Alt før fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner BlueFish, er årets fiskerikonferanse en suksess: Hele Sparebanken Møre Arena er fylt opp med utstillere og bransjefolk.

BRANNFARLIGE STUDENTER Dropp grandisen - ta deg ei skive

Svidd studentpizza står på verstinglista til blant annet brannvesenet i Bergen som ukentlig rykker ut til studentboliger og pizzabranner.

SAMARBEID OM: Fremtidens bank

TEFT-lab og NTNU skal bidra til at Sparebanken Møre også i en tid med store omskiftninger fortsatt skal være en attraktiv bank som leverer attraktive tjenester til sine kunder.

10 drømmereiser

– Visste du at du bor i et av verdens fineste områder? Odd Roar Lange slår et slag for bærekraftige og kortreiste opplevelser i sommer.

I bilulykke som 6-åring - nå redder hun andre barn

Bare seks år gammel havnet Silje Seberg (23) i en stygg trafikkulykke som kunne ha kostet henne livet. Den ulykken gjorde henne til ekspert på sikring av barn i bil.

Lekkert urbant og landlig

Her kan du bo urbant – og likevel ha flotte turmuligheter rett utenfor stuedøra. I Rødsethagen vil Møre Hus bygge 17 eksklusive, funkisinspirerte eneboliger.

Tar deg med inn i fremtidens fiskeri

BlueFish håver inn deltagere. Når fiskeriminister Harald Tom Nesvik åpner fiskerimessen i Ålesund 3. september vil den være dobbelt så stor som for to år siden.

NETTKRIMINALITET Kan ramme alle

Bedriften ser på digitalisering som en investering, men IT-sikkerheten som en kostnad.

NÅ KAN DU FÅ Cyberforsikring

I fjor ble hele 22 000 norske bedrifter utsatt for data-angrep. En Cyberforsikring beskytter bedriften din med både gjenoppretting av data, erstatning ved avbrudd og til og med tap av omdømme.

GJELDSREGISTRENE: 102.000.000.000 kroner

Så mye skylder norske familier i dag i kredittkortgjeld, forbrukslån og usikret kreditt. Tallet har blitt så stort at myndighetene er bekymret.

Drømmetomta midt i nye Ålesund

Bolig nær sjøen med panoramautsikt mot fjord og fjell? Nå legges 22 tomter ut for salg i det nye boligfeltet Jensvika på Svorta i Skodje – midt i Nye Ålesund.

BILFORSIKRING Kjør pent og få betalt

I fem år kjørte Amalie skadefritt. Det ga fem tusen kroner rett på konto.

KONSEKVENSENE KAN BLI STORE: Samboere uten avtale

– Samboeravtale? Nei, men vi har lenge tenkt på å få det gjort…

SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE? På tide å gå på skattejakt

31.mai er det deadline for skattemeldingen for deg som er personlig næringsdrivende. Her er noen av skattefradragene du bør vite om.

FORNUFT OG FØLELSER Arv og generasjonsskifte

Hvem skal få huset, hytta eller familiebedriften? Hvem overtar gjelda? Kan senior gi fra seg familiebedriften til junior og samtidig beholde kontrollen?

FRA ENEBOLIG TIL LEILIGHET Flyttet 200 meter og til en ny verden

De savner noen kvadratmeter, men har til gjengjeld fått en himmelsk utsikt over hav og fjell etter at de solgte eneboligen og kjøpte leilighet.

Bare ei gammel kjerring

Det var ingen døde. Bare ei gammel kjerring. Den 123 år gamle notisen er hentet fra Sunnmørspostens fantastiske og innovative reise gjennom 137 år. Se og les.

Volvo lanserer 7 års bruktbilgaranti

Volvo styrker satsingen i bruktbilmarkedet ved å forlenge og utvide garantiordningen med inntil 7 år / 150 000 km garanti på alle Volvo Selekt-biler som selges hos merkeforhandlere.

HUN ER Doktor i bærekraft

«Vi kan gjerne holde på med disse miljøprosjektene, men det er dyrt og vi må tjene penger også».