Historie

Kun en gammel kjerring

Kjenner du egentlig historien? Den er ganske fantastisk

og kom med sin første utgave 30. november det året. Avisen var et organ for partiet Venstre, og ble egentlig etablert fordi byens venstrefolk følte at de hadde problemer med å komme til orde i byens andre aviser. Venstre, og ble egentlig etablert fordi byens venstrefolk følte at de hadde problemer med å komme til orde i byens andre aviser. Venstre, og ble egentlig etablert fordi byens venstrefolk følte at de hadde problemer med å komme til orde i byens andre aviser.
 


 

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.