MOSTEIN BOLIGUTVIKLING AS
Gå til

Bygger 50 praktboliger på Åse

Fra store terrasser kan du nyte synet av Borgundfjorden og Sunnmørsalpene i elegante signaturboliger fra Mostein. Hele 50 store designboliger er prosjektert i Kristoffergarden Åse Allé.

- Dette blir vårt nye utstillingsvindu og skal vise hva vi står for av design, kvalitet og standard. Det blir et fantastisk boligprosjekt i Ålesund i likhet med Gullatoppen på Blindheim, sier Steinar Lausund i Mostein.

Kjempeinteresse

Boligene skal bygges nord for Borgundvegen, på nærmere 20 velstelte dekar på Kristoffergarden. Aldri før har Mostein opplevd en så stor pågang og interesse for et boligprosjekt – og det lenge før Mostein aktivt har flagget det.

Store med utsikt

Kristoffergarden Åse Allé vil gi rom for 50 store designboliger i et moderne formspråk med store glassflater, stramme, rene linjer og høy standard. Leilighetene blir fra 74 til 200 kvm med store terrasser, livsløpsstandard, heis, parkeringsanlegg, bilvask og gode fellesarealer.

Tomannsboligene blir svært store og romslige fra 200 til 245 kvadratmeter. Alle boligene blir bygget med det siste innen materialvalg. Prosjektet er planlagt slik at alle boenhetene får uhindret utsikt.

Fra store terrasser kan du nyte synet av Borgundfjorden og Sunnmørsalpene. 

I nærmere fire år har Steinar Lausund og Mostein hatt den flotte Kristoffergarden i kikkerten. Flere boligutviklere har vært på jakt etter nettopp dette området. Grunneier Knut Aase har vært svært opptatt av at utbyggingen skal gjøres skikkelig for å skape et godt og elegant bomiljø.

Så på Gullatoppen

- Før valget falt på Mostein og Lausund fulgte mine foreldre godt med på flere prosjekter. De likte spesielt godt «Gullatoppen og det som han Lausund stod for», som far sa. De likte at det var «kvalitet og orden, og at murer og beplantning var på plass før sluttføring». Dette ble en av flere faktorer som gjorde at vi valgte Mostein. Så det er godt forankret, sier grunneier Knut Aase med et smil.

Kristoffergarden

Gården har vært i familiens eie i generasjoner. Familien brukte flere år og gikk utallige runder med seg selv før de ga slipp på et område de har pleiet med stolthet. For noen år siden ble valget tatt og erkjennelsen gjort. Fortiden var innhentet av fremtiden.

Kvalitet i alle ledd

- Det er selvsagt knyttet en del følelser til dette. Vi var veldig bevisste på at en utbygger måtte stå for kvalitet i alle ledd og det mener vi Steinar Lausund og Mostein gjør. Jeg har fulgt ham i en del år nå, forteller Knut Aase som fortsatt skal bo på Kristoffergarden.

Her kan du lese mer om Mostein, boligprosjekter og Kristoffergarden Åse Allé.

Elegante tomannsboliger fra 200 til 245 kvm, leiligheter helt opp til 200 kvm. Kristoffergarden Åse Allé blir Mosteins nye signaturprosjekt. 

Den flotte alléen til Kristoffergarden med staselige, kultiverte 20-25 meter høye trær skal bevares i størst mulig grad. Den gir navn til boligområdet og bevarer en del av stedets identitet.

- Jeg er sikker på at Kristoffergarden Åse Alle vil fremstå som et boligområde helt utenom det vanlige i Ålesund, sier Steinar Lausund som er opptatt av at alt Mostein signerer skal være skapt for tidløs stolthet. Byggestart er planlagt tidlig vår 2018.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.