MOSTEIN BOLIGUTVIKLING AS
Gå til

Perdy Grimstad og Kurt Overå trives godt i Trondstadhagen 7 

Slik bor Kurt og Perdy

Garasje med egen vaskehall, moderne kildesorteringsanlegg, flotte turområder og en feiende fin leilighet.

- Det er så gjennomført. Vi kan jo ikke bo bedre, mener Kurt Overå og Perdy Grimstad om sin 106 kvadratmeter store leilighet i boligkomplekset Trondstadhagen.

Et prosjekt med 26 selveierleiligheter som er bygget «med stolthet av Mostein» som det står å lese på en elegant plakett i glass i oppgangen.

Særpreg

- Vi er veldig godt fornøyd med planløsningen på leiligheten og vi liker funkisstilen, forteller Perdy som har sans for design og liker å blande gamle møbler med nytt. Det gir leiligheten et helt spesielt særpreg.
 

Perdy liker å mikse gammelt med nytt for et koselig særpreg 

I leiligheten har Kurt og Perdy god tumleplass. Det er åpent mellom kjøkken og stue og et sosialt oppholdsrom.

- Vi har mer enn nok plass til to. Med to gjesterom og to toaletter så har vi også plass til å ha familie fra Tønsberg på besøk, forteller paret.

God plass til å samle familie og venner 

De kjøpte leiligheten tidlig i byggeprosessen. Dermed kunne de sette sitt eget preg på løsningene. De fikk bestemme kjøkkenet selv og de fikk på plass et ekstra toalett i vaskerommet.

- Vi fikk også gjort det ene gjesterommet litt større enn det som var planen med tanke på at vi har besøk av familie fra tid til annen.

Gulvet og materialvalget plukket de også ut selv. De fikk hjelp fra Mostein til å male vegger og fjerne en lettvegg på kjøkkenet for å få et åpnere fellesareal.

- Vi har sans for de valgene som er gjort i forhold til løsninger og materialvalg. Vårt første inntrykk var at leiligheten var både praktisk og elegant. Når vi i tillegg fikk gjort de endringene vi ønsket, så ble leiligheten langt på vei skreddersydd våre behov, mener Perdy.

Åpen kjøkkenløsning fra HTH 


De solgte og flyttet fra en enebolig på Giske. Huset og en stor hage krevde mye arbeid. Dessuten ønsket de å bo mer sentralt og bruke bena mer og bilen mindre.

Nå har de alt på et plan, ingen hage, men en raus uteplass og langt mindre vedlikehold på boligen.

Området er stille, rolig og svært familievennlig med lekeplass rett utenfor. De har stor platting med god plass til sittegruppe og spisebord.

- Her sitter vi ofte vår, sommer og høst og føler at været er mye bedre enn på Giske, ler Perdy.

Kurt og Perdy sier mye pent om Giske og de fantastiske solnedgangene helt ute i havgapet, men er ikke i tvil om at det er lunere og mindre trekkfullt der de nå bor.

- Bedre klima for folk i vår alder, sier Perdy som har vokst opp på Giske. Kurt er fra Hareid.

Alt i nærheten

Om de ønsker en større boltreplass enn sin egen uteplass, har de Lillevannet rett nedenfor og flott turterreng i Spjelkavika. Moa er bare en fem minutters spasertur unna. Kurt og Perdy har alt de trenger i den umiddelbare nærhet.

- Det er enklere for oss å bo på denne måten. Man føler man får tid til så mye mer enn bare hus og hage, sier de om å gå fra enebolig til leilighet.

Egen vaskehall

Området rundt boligene er velstelt og forseggjort med blant annet påkostet utebelysning. Det er god plass til parkering for gjester på en oppstillingsplass som til og med var ferdig oppmerket da Trondstadhagen ble tatt i bruk. Selv har Kurt og Perdy garasje med egen vaskehall (!). Her kan de kjøre bilen rett inn og høytrykksspyle den i det underjordiske parkeringsanlegget.

Mostein hevder å være opptatt av design og det estetiske. En liten detalj i den forbindelse er inngraverte glasskilt med navnene til beboerne. Mostein og Steinar Lausund sørger for at de er på plass ved innflytting.

Se også Bygger 150 nye boliger

Lekkert inngangsparti med inngraverte skilt 

- Når vi først skal skryte litt av Mostein og han Steinar, så må vi med hånden på hjertet rose ham for strålende service. Han er alltid å få tak i, stiller opp umiddelbart og fikser det som skal fikses. Vår erfaring er at han er god til å ta vare på kundene sine, mener Kurt Overå og Perdy Grimstad.

Les mer om Mostein, design og boligprosjektene her.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.