LEBA
Gå til

Hekta på interiør

25 ganger endret Lise Valø originaltegningene på veien mot drømmeboligen på 500 kvadratmeter.

Helt fra hun var seks-syv år gammel har Lise vært hekta på interiør. Nå har hun skapt en av de flotteste boligene på Sunnmøre.

Drømmeboligen på Eidsnes med urørt natur som nærmeste nabo, huser Lise, mannen Even og sønnen Liam (3). Den er omhyggelig planlagt og ingen ting er tilfeldig valgt. Ei heller den kortreiste, elegante garderobeløsningen som produseres på Sunnmøre.

LEBA begeistret
– Jeg synes garderoben fra LEBA er helt konge. Jeg fikk tilpasset den akkurat slik jeg ønsket til tross for utfordringen med skråtak og en høydeforskjell på drøye 14 cm, forteller Lise.

Med lidenskap, entusiasme og pågangsmot har Lise Valø skapt sitt drømmehjem. 

Den skreddersydde løsningen fra LEBA utfyller og understreker det helhetsuttrykket hun har jaktet på, og matcher elegant badet i naborommet. Walkin-løsningen har to like, motstående garderober, en til Lise og en til Even.

– Jeg kjente ikke så godt til LEBA, men ble veldig begeistret. Super kvalitet, god service, rask levering, montering og verdifulle råd til smarte løsninger på innsiden av de stilige skyvedørene, forteller Lise som valgte Insignia Markant med tre felts speil som dører.

Lise falt for mange smarte løsninger på innsiden av LEBA-garderoben, som dette strykebrettet. 

21 000 personer har fulgt Lise på Instagram på veien mot drømmeboligen på Eidsnes. Hun har klart å skape kjempeinteresse rundt boligen og interiøret som beskrives som elegant modernisme. Boligen er funkisinspirert, men Lise har også hentet inspirasjon fra en bolig i USA hun fant på nettet. Det gjenspeiles i bruk av søyler, vinkler, linjer og vinduer.

Den store interessen rundt boligprosjektet, har gitt henne muligheter til å samarbeide med interiørfirmaer. Det har på mange måter gjort det noe lettere å få realisert et så stort og flott boligprosjekt. Lise er selv møbeldesigner og lager spisebord i betong gjennom sitt firma Ai concrete.

Den originale glassveggen, som matcher frontene på LEBA-garderoben, har Lise vært med på å designe. 

Lidenskapelig entusiasme
Bolig-entusiasten fra Flisnes er Idehus Ålesund evig takknemlig for et svært godt og til tider intenst samarbeide med en rekke endringer underveis. Med en enorm iver, pågangsmot, lidenskap og entusiasme har Lise gått all in for å få til drømmehuset.

– Huset er veldig annerledes enn det jeg så for meg da jeg startet. I prosessen ser man bedre hvilke behov som må løses og hva som funker. Jeg forsøker å skape mine egne ideer tuftet på inspirasjon fra andre boliger og interiører jeg finner på Instagram. For meg er det viktig å ikke kopiere, men å skape mitt eget, forteller Lise.

LEBA ble en perfekt match for drømmeboligen på Eidsnes. 

Drømmetomta
Også tomta høyt oppe i Leirvågen på Eidsnes er noe hun har drømt om siden hun var lita jenta og tidlig inspirert av mamma i forhold til interiør, bolig – og ommøblering.

– Tomta og utsikten er unik og vi setter pris på stillheten. Vi har sjø og natur tett innpå oss. Med store vinduer i både vegger og tak har vi åpnet opp for naturen, forteller Lise.

Tomta og utsikten høyt oppe i Leirvågen på Eidsneset er unik, og Lise og Even setter stor pris på stillheten. 


Designet selv
Drømmeboligen er lys, åpen og luftig med originale løsninger. Mellom andre og førsteetasje er det et stort åpent område med et eget designet takvindu. Det er også åpent mellom kjøkken og stua. Garderobe, bad og soverom er i samme arealet. Trappa og den originale glassveggen mellom hall og stue, har Lise vært med på å designe.

LEBA-garderoben understreker den gjennomførte stilen med elegant modernisme. 

Lille Liam får eget rom, bad, lekerom og en kjellerstue i førsteetasje hvor tykke dører demper lyden. Boligen har en utleieleilighet som i noen år fremover vil gi gode inntekter. Boligarealet på to etasjer går over en dobbeltgarasje i sokkelen.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.