Mostein Boligutvikling AS
Gå til

Et fullinnredet demohus vil være åpen for publikum i helgen og senere for avtalte visninger. 

Mostein åpner demohus

På boligjakt eller nysgjerrig på hvordan en Mosteinbolig ser ut på innsiden? I helgen åpnes et fullinnredet demohus på Gullatoppen for publikum.

Med store glassflater og stramme, rene linjer er Mostein med sitt boligdesign en av de mest markante boligutviklerne i Ålesund-distriktet. Visningshelgen er åpen for alle som vil oppleve en Mosteinbolig rom for rom. Demohuset er fullt innredet med blant annet det nyeste av møbler fra Slettvoll, og vil gi deg en totalopplevelse av en gjennomført bolig fra Mostein.

Visningshelgen er åpen for alle som vil sjekke ut en fullinnredet Mosteinbolig rom for rom. 

Stolte

–  Denne boligen viser alt hva vi står for i dag og de neste tre, fire årene. Her finner man det siste innen design og trender som farger, kjøkken og bad. Jeg må innrømme at vi er stolte av å kunne vise frem denne boligen. Vi vet at mange er nysgjerrige på oss. Det er derfor vi nå åpner et fullinnredet demohus, sier Mostein-sjefen Steinar Lausund.

Nå kan du sjekke ut hvordan en fullinnredet bolig fra Mostein ser ut også på innsiden. 

Design og trender

Det er han og kona Mona som er eiere og står bak Mostein. Begge er genuint opptatt av design og trender og det gjenspeiles i signaturen på Mosteinboligene. Det er spesielt spansk og italiensk design de henter inspirasjon fra.

– Alt er ikke like overførbart til norske forhold, men det er denne interessen som har skapt det typiske Mosteindesignet på våre boliger, forteller Lausund.

Treffer

Filosofien bak boligene er at de aldri vil bygge noe de ikke selv kunne tenke seg å bo i, og de føler at de har truffet bra med boligene:

– Ja, vi ser at folk liker det vi bygger. Vi «treffer» boligsøkere som er på jakt etter det litt spesielle med høy standard og et moderne formspråk, sier Lausund.

I demohuset finner du det siste innen trender som farger, kjøkken og bad. 

Bo og leve

I tillegg til form og design legger Mostein, ifølge Lausund, stor vekt på at boligene skal ha smarte løsninger, praktiske planløsninger og vedlikeholdsfrie materialer slik at du som boligeier kan nyte både livet, boligen og området rundt. For også boligområdet er en del av Mostein-konseptet. Det handler om å utvikle boligprosjektene helhetlige og gjennomførte, som Kristoffergarden Åse Allé.

– Vi har en klar visjon om at alt vi bygger skal være så bra at vi kan se på det med en slags tidløs stolthet. Da er vi der vi vil være, sier Steinar Lausund.

Demohuset

Om Mostein har lykkes kan du å selv sjekke ved å besøke demoboligen som nå åpnes på Gullatoppen på Blindheim. Demohuset er 186 kvadratmeter stort med fire soverom, og to store terrasser. Det er fullinnredet, og møblert i et samarbeide mellom Mostein og Slettvoll.

– Vi har begge den samme visjonen om å kombinere kvalitet og skjønnhet. Slettvoll sine møbler er stilrene, tidløse og komfortable slik som Mostein sine boliger, sier Kristin Valderhaug i Slettvoll om samarbeidet.

Et fullinnredet demohus vil være åpen for publikum i helgen og senere for avtalte visninger. 

Nyskapning

Demohuset er åpent for visning lørdag og søndag, begge dager fra klokken 13 til 16. Deretter vil demohuset være tilgjengelig for avtalte visninger helt frem til april neste år.

– For oss er demohuset en nyskapning og en fin måte å vise oss frem på. Derfor håper vi at svært mange tar turen til helgen, sier Steinar Lausund.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.