MøreLaft
Gå til

Lunt og stemningsfullt. Her fra MøreLafts hyttemodell Sandra. 

Finn drømmehytta i påska

I år kan du pakke sekken og dra på hyttejakt i påskefjellet på Bjorli, Stordal og Fjellsetra.

Her vil du treffe folk fra MøreLaft som tar med seg kontorene til fjells. Med et stort utvalg hytter, hytteleiligheter og attraktive tomter i de mest populære områdene, har MøreLaft etablert seg som den mest markante utbyggeren og største leverandøren av tømmerhytter på Nordvestlandet.

– MøreLaft er tuftet på lukten av skog, tømmer, trevirke og skaperglede. Vi bygger videre på det beste fra sunnmørske laftetradisjoner for å tilfredsstille dagens krav til kvalitet og komfort, sier gründeren av MøreLaft, Kenneth Brunstad.

Hyttene er et lite stykke Sunnmøre: Bygget av trevirke fra lokale skoger, vinduene produseres i Dalsfjorden og isolasjonen mellom laftestokkene er hentet fra den robuste Vestlands-sauen.

MøreLaft i påskefjellet

Kenneth Brunstad er fra Straumgjerde, men trives aller best blant laftestokker, høvler og sagspon i produksjonslokalene på Håhjem i Skodje. MøreLaft har salgskontorer i Sykkylven og Ålesund, men denne påska flyttes kontorene til fjells for å gi førstehjelp til deg med akutt eller et mer langsiktig hytteønske.

– Vi vil være på plass på Bjorli, Overøye i Stordal og Fjellsetra. Ønsker man private visninger, se på tomter eller andre prosjekter, er det bare å ta kontakt så stiller vi opp, sier arbeidende styreleder Joar Ekornes.

Kort og godt påskekos. 


I hjertet av Bjorli

Med sitt tørre innlandsklima og snøsikre vinter holder Bjorli koken som en av sunnmøringenes favoritt-destinasjoner.

– Vinterdestinasjonen Bjorli er godt kjent, men det er også et flott sted om sommeren med utallige alternative fjellturer, badeplasser og sammenhengende sykkelstier helt til Dombås. Dessuten er det nok litt mer sol og varme her enn hjemme på Sunnmøre om sommeren, mener Ekornes.

Bjorlivollen Hyttegrend har en av de aller beste beliggenhetene på Bjorli. Tomtefeltet ligger rett ved siden av nedfartene til alpin-bakken. Opparbeidelsen av området startet i fjor sommer, og byggingen er godt i gang.

– Vi skal bygge tilsammen 35 enheter med bruttoareal fra 60 – 140 kvm, og du kan velge mellom leiligheter eller to- etasjes hytter, forteller Joar Ekornes.

Overøye i Stordal

Området byr på mange muligheter og aktiviteter både sommer og vinter. Vakker, spektakulær natur og kort reiseavstand, gjør at mange velger å realisere hyttedrømmen på Overøye i Stordal. Flotte muligheter for toppturer, alpint, lange tur- og lysløyper, sykling, downhill, fiske og småviltjakt gjør området til et eldorado for natur- og frilufsinteresserte.

– For MøreLaft er det viktig å kunne tilby den beste beliggenheten på alle våre destinasjoner og Overøye Hyttegrend ligger praktisk talt midt i skitrekket. Her bygger vi fem hytter og 20 fritidsboliger. Vi er i gang med byggetrinn to som består av fire leiligheter, forteller salgssjef Grethe Opsvik-Bøe.

Dette er fra en av MøreLafts mange stilige hytteleiligheter.  

Populære Fjellsetra

På Fjellsetra kan MøreLaft tilby hytteleiligheter, hytter og hyttetomter. Et av feltene er Lastølen Hyttegrend i Sykkylven kommune som ligger like ved Sunnmørsalpene skiarena, kloss inntil den nye lysløypa. Etter å ha solgt visningsleiligheten, som den siste av hele 18 enheter, er det nå klart for byggetrinn tre i det populære området.

– Vi kom så vidt i gang med byggetrinn tre på senhøsten i fjor og har alt solgt fem, men det er fortsatt tre ledige, forteller salgssjefen.

Kongshaugen

Med skitrekket som nærmeste nabo og en fantastisk utsikt over Sunnmørsalpene blir Kongshaugen av mange beskrevet som selve indrefileten på Fjellsetra og Sunnmøre. Her har MøreLaft 36 tomter av ulik størrelse. Mange av disse med ski in ski out.

– Her kan man velge fritt blant våre hyttemodeller, eller vi kan tegne etter spesifikke ønsker. I dette området gis det også mulighet for egeninnsats innvendig i hyttene, sier Opsvik-Bøe.

Blå himmel og flotte turforhold omkranser hyttemodellen Silje. 

Fausa

På Raudlihaugen, Fjellsetra, har MøreLaft byggeklare tomter. Det er et solrikt område i rolige omgivelser midt i flott turterreng i Sunnmørsalpene og rett ved preparerte turløyper.

– For de som liker stillhet og rolige omgivelser er dette et perfekt sted. Og om sommeren har man sola nesten helt til midnatt, forteller salgssjefen i MøreLaft som er klar for en påske med appelsiner, kvikklunsj og mange, gode hytteprater enten dere er i tenkeboksen eller på konkret hyttejakt.

For de fleste av oss er en hytte en betydelig investering. Utleie gir gode tilskudd til finansieringen av hyttekjøpet. Hyttene er tilrettelagt for utleie hvis det skulle være ønskelig og Mørelaft har samarbeid med Norwegian cabins for hytteutleie.

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.