Cinderella
Gå til

Den perfekte løsningen for naustet

Slik kan du gjøre opplevelsen av naustet enda mer komfortabel og bekymringsfri.

Er naustet ditt fristed, hvor du bruker tid før og etter at du har vært ute med båten? Kanskje samler du venner til krabbekoking eller et godt fiskemåltid? Cinderella perfekt når behovene melder seg.

En enkel løsning

Med Cinderella forbrenningstoalett i naustet, kan du gi deg sjøl anledning til å tilbringe mer tid der. Å ha fasiliteter tilgjengelig når behovene melder seg er viktig for at vi skal trives. Enten du er der alene, sammen med familien eller med gode venner.

Naust har utviklet seg til å være et sosialt samlingsted i mange sammenhenger, i tillegg til den opprinnelige oppgaven som oppbevaringshus for båt og fiskeredskap. De originale naustene har hatt beskjedne fasiliteter, og de aller fleste er også uten tilgang på rent vann og avløp.

Luktfritt og behagelig

Ønsker du å kunne gjøre det nødvendigste også i naustet, er Cinderella forbrenningstoalett en ideell løsning. Da slipper du å tenke på vann og avløp, samtidig som du kan få toalettfasiliteter i naustet.

Forbrenningstoalettet bruker høy varme for å forbrenne avfallet ditt, slik at du bare sitter igjen med litt aske til tømming. Forbrenningsprosessen skjer i et lukket kammer, som gjør at hele prosessen blir luktfri for omgivelsene.

Ofte mangler vann og avløp ved naustet. Da er et forbrenningstoalett midt i blinken. 

Populært og rimelig alternativ

Forbrenningstoalettet krever minimalt med vedlikehold, og er billig i drift. Dette gjør at du kan bruke tid og energi på det som er kjekt i og rundt naustet.

At man ikke behøver vann, strøm og avløp gjør at Cinderella allerede har blitt svært populært i det norske hytte- og fritidsmarkedet. Installerer du Cinderella forbrenningstvalett i naustet, så skjønner du fort hvorfor. Cinderella forbrenningstoaletter har svært høy kvalitet og driftssikkerhet, slik at både du og vi er trygge på at det fungerer under alle forhold.

Installerer du Cinderella forbrenningstoalett i naustet kan du bekymringsfritt slappe av og nyte lange dager og kvelder ved naustet. 

Plasseffektivt

I naustet er det kanskje ikke så mange kvadratmeter, og du vil utnytte plassen optimalt. Cinderella er en svært plasseffektiv løsning, og den enkle monteringen gir stor frihet i valg av plassering i naustet. At Cinderella ikke trenger store installasjoner i naustet gjør også at det er et økonomisk gunstig alternativ ved innstallering.

Normalt er det heller ikke søknadspliktig å installere et forbrenningstoalett.
 

FORDELER MED CINDERELLA


- Driftssikkert

- Luktfritt

- Plasseffektivt og enkel installering

- Ingen søknadsplikt

- Minimalt vedlikeholdsbehov

- Norskprodusert, høy kvalitet


Les mer: https://www.cinderellaeco.com/no/hytte-og-fritid/

Innholdet i denne artikkelen er ikke produsert av Sunnmørspostens redaksjon, men av Sunnmørspostens markedsavdeling.

Sunnmørsposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på smp.no/ er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post.